De EventBranche Agenda voor 2017

30-12-2016 - EVENTBRANCHE AGENDA - Met een veelbelovende editie van de Gouden Giraffe in het verschiet, EB learnings tijdens de EventBranche Borrels, vernieuwende netwerkconcepten én de lancering van een nieuw eventplatform vaart EventBranche.nl in 2017 een nieuwe koers. Bekijk hier het volledige overzicht met alle EventBranche evenementen.

Agenda 2017

- 11 en 12 januari Interclassics MECC Maastricht*
- 18 en 19 januari Holland Paviljoen Best of Events
- 10 februari Gouden Giraffe Event Awards
- 20 maart EventBranche Borrel World Hotel Wings
- 12 en 13 april EventBranche Paviljoen op event 17
- 24  april EventBranche Borrel
- 8 mei EventBranche CONNECT*
- 29 mei EventBranche Borrel Amstel Boathouse
- 12 juni EventBranche Borrel
- 3 juli BeachBrancheBarbecue Scheveningen
- 11 september EvenementOrganiseren LIVE
- 9 oktober EventBranche CONNECT*
- 20 november EventBranche Borrel

* De Interclassics en EventBranche Connect zijn alleen toegankelijk voor opdrachtgevers van evenementen. 

In 2017 gaat er veel veranderen bij EventBranche.nl. De website gaat as-we-speak op de schop. Leden kunnen straks naast het uploaden met credits, ook naar trainingen, congressen en gesegmenteerde kennis en content. Gastredacteuren komen de redactie versterken. Evenementorganiseren.nl, een compleet nieuwe website, richt zich volledig op de opdrachtgever. Daar ontstaat online een bak aan kennis, tips, innovaties, checklisten in combinatie met het bijhorende aanbod. Want we kwamen erachter dat alleen via Google al bijna 1500 unieke bezoekers per maand via de zoekcombinatie ‘evenement organiseren’ op EventBranche.nl terecht kwamen. Echt antwoord geven op hun ‘open vraag’ deden we niet. Dus al die sporadische opdrachtgevers die een event op hun bordje krijgen (u kent ze allemaal) die krijgen vanaf nu antwoord: met content en kennis én met aanbod! Ondertussen verzamelen ze white papers aan need to know informatie. En dus zitten we middenin de doelgroep, bedienen het individu en zorgen door constante interactie voor de kracht van het deel uitmaken van het grootste netwerkplatform in de branche.

En ons laatste onderdeel? Promotie. Daarvoor blijft EventBranche Magazine en EventBranche.nl als bindmiddel tussen al die individuele eventprofessionals dé plek om in de branche en bij de professionele opdrachtgevers te promoten. Evenementorganiseren.nl maakt het traject van awareness, laden van het merk en conversie compleet. Simpel als het is. Dat we daarbij ook mee moeten in nieuwe uitingen…dat doen we al, bijvoorbeeld met de gewaagde uitingen van MindCenter Vianen, die door het blad heen quotes laat plaatsen, of ss Rotterdam en Van der Maarel eventstyling die prachtige fotospreads durven te plaatsen.

Dus voor kennis, netwerk en promotie: zorg dat u er bij komt, bij EventBranche moet u zijn. Lid worden kan via www.eventbranche.nl/abonneren/ 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners