De+BeachBrancheBarbecue%3A+h%C3%A9t+feest+voor+iedere+eventprof
Nieuws

De BeachBrancheBarbecue: hét feest voor iedere eventprof

BEACHBRANCHEBARBECUE - Hard werken. Het hele jaar bezig met creatieve effectiviteit. Samenwerken met collega's en andere eventbedrijven. Juist daarom is er één moment in het jaar dat geen eventprof mag missen: de BeachBrancheBarbecue, het feest voor de eventbranche. Waarom er ook dit jaar weer ruim 600 collega's komen? De 3 belangrijkste redenen:

1. Supergezellig
'Supergezellig' was vorig jaar het meest ingevulde woord in de enquete. De 650 (de teller voor dit jaar staat al weer rond de 550) eventprofessionals hadden een supergezellige dag met elkaar, het eten van the Food Line-up, het entertainment van AT Bookings en de perfecte sfeer tijdens het volleybaltoernooi en in de Carlton Beach Club in Scheveningen.

2. Hoge ROI
Voor 49,- ex BTW gunt u uzelf een uitje waar u U tegen zegt:
- Eten van liefst 9 verschillende foodaanbieders
- Top entertainment. Een line up waar menig festival jaloers op zal zijn
- Gratis deelname aan het volleybaltoernooi
- Gratis deelname aan het powerkiten
- 5 drankmuntjes p.p.
- Een heerlijk feest met collega's en collega eventbedrijven
- Een prima investering in uw netwerk en nieuwe contacten

3. Los gaan
Heeft u zich wel eens afgevraagd of de directeur van dat overbekende eventbureau kan dansen? Of de eventmanager van dat grote merk in ontspannen sfeer helemaal los gaat? Of is dit het moment om uw eigen collega's te belonen met een uitje? Dan is de #BBBQ15 ook uw event en kunt u op 29 juni bij Carlton Beach Club in Scheveningen helemaal los gaan!

deze 25 eventbedrijven maken de BBBQ mogelijk:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.