De BeachBrancheBarbecue een kijkje achter de schermen

17-06-2015 - BEACHBRANCHEBARBECUE - Voor zij die denken dat de BeachBrancheBarbecue zo maar een feestje is, die hebben het mis. De BBBQ15 is niet alleen hét feest voor onze eigen branche, maar is ook nog eens het succes van de samenwerking tussen 25 eventbedrijven! Een kijkje achter de schermen.

Het evenemententeam van EventBranche.nl onder aanvoering van Robin van Leeuwen is al weken bezig om alle partijen en lijnen te stroomlijnen. Aan het begin van het voortraject is het contact met deRegistratiebalie erg belangrijk met het oog op deelnameregistratie en de website van de BeachBrancheBarbecue. Daarna om tafel met AT Bookings, die in de loop der jaren net als veel partners uitgegroeid zijn tot vrienden van... Dat schakelt niet alleen makkelijk, maar maakt het ook oprecht leuk. Dit jaar weer een line-up om U tegen te schreeuwen.

Warsteiner, Carlton, the Food Line-up en Roos Rijplaten
Halverwege vorig jaar kwamen we in contact met Warsteiner, het biermerk dat zich ook nadrukkelijker wil vestigen op de Nederlandse eventmarkt. Ook hier was de klik perfect en zijn zij nu onze sponsor en staat er een Warsteiner-bar bij Calrton Beach Club. Want laten we dat vooral niet vergeten: al jaren schakelen we perfect met het team van Carlton. Mooi om te zien hoe dat uitgegroeid is tot een twee-eenheid. Dat zelfde geldt inmiddels voor The Food Line-up. De jonge club baanbrekende Food Bookers die als eerste zag dat de foodtruck-trend ideaal is voor evenementen en nu wederom gaan zorgen voor heerlijk eten en drinken en een prachtig plaatje op het strand van Scheveningen. Alle foodtrucks kunnen daar op het strand staan omdat Roos Rijplaten zorgt voor de ondersteuning.

All Season Sports en Flitz Events
Jan-Franco Adamo is de vaste koning van het beachvolleybaltoernooi. Zijn All Season Sports is vaste prik als organisator en voor ons, mede door het sympathieke en sterke team, een steun en toeverlaat. Dit jaar wordt het activiteitenaanbod uitgebreid met Flitz Events, die een powerkite-activiteit verzorgen.

Clickshots, C360, Kronenburg en Euro Events
C360 is sinds kort een EventBranche-partner geworden. Dat betekent dat Henri Smeet ook dit jaar weer een indrukwekkende 360 graden foto maakt. Als vaste fotograaf is natuurlijk Clickshots weer aanwezig. Met Ramon weten we zeker dat iedereen zichzelf snel online terug kan zien (vorig jaar met enkele speciale verzoeken: 'mag die foto van de site'). Daarbij ging het eigenlijk nooit om foto's van gasten met de dames of heren van Kronenburg. Onze vaste hostesspartner weet exact wie onze gasten zijn en hoe ze een eerste warm welkom te geven. Zij leggen dan ook uit dat iedere gast een polsbandje om moet van Euro Events en dat ze met de vijf EventBranche-muntjes consumpties kunnen halen. Mochten de muntjes op zijn dan heeft Euro Events een muntenwagen staan, waar snel en eenvoudig munten bijgehaald kunnen worden.

Crowd Support
Op de één of andere manier is het altijd mooi weer tijdens de BBBQ. Dat betekent dat de dames en heren van Crowd Support niet alleen als hospitalitybewakers iedereen welkom heten, maar er ook voor zorgen dat ons publiek niet gemixt wordt met dagjesmensen.

HVR
De audiovisuele techniek is al twee jaar in handen van HVR. Die weten exact hoe ze ons branchefeest perfect over kunnen brengen en zijn ook al weer zo'n partij waar je snel en correct mee kan schakelen.

Van der Maarel Sfeermeesters en LoungeRent
Dat geldt zeker ook voor Van der Maarel Sfeermeesters, waar EventBranche al jaren een zeer warme band mee onderhoudt. Zij zorgen altijd dat hun decoratie de juiste uitstraling heeft en tegelijkertijd past binnen de concepten van andere toeleveranciers. We spraken kort met Cees van der Maarel over het BBBQ15-concept: 'We hebben voor onze nieuwe meubilairlijn South gekozen in combinatie met Loosdrecht. Dit zijn twee hele stoere lijnen welke wij dan ook graag combineren met stoere tafeldecoratie, denk hierbij aan stoere plantjes ect. Om het zomerse sfeertje door te voeren hebben wij er wel voor gekozen om met kleurrijke elementen te gaan werken waaronder kussentjes en sokkels. Ook hebben wij voor deze combinaties gekozen om ons meubilair mooi te laten matchen met Loungerent en de bar van Warsteiner.' Het concept van Van der Maarel zorgt er voor dat ook de loungehoek en bijzondere meubellijn van LoungeRent tot zijn recht komt.

Skanna Horeca Uitzendbureau en Beachflags
Ook erg belangrijk is het personeel in de horeca. Daarvoor moet altijd gekozen worden voor kwaliteit en laat dat nou net de eigenschap zijn van onze partner Skanna Horeca Uitzendbureau. En om al die partners zoals Skanna goed onder de aandacht te brengen werken we dit jaar ook voor het eerst met Beachflags, die naast een aantal grote flags ook kleine tafelvlaggen plaatsen met het concept van the Food Line-up en de logo's van onze partners.

Maessen Tenten, K/ap Verzekeringen en All4Events
Op de één of andere manier is het altijd mooi weer. Maar om de enorme toeloop van eventprofs naar hun feest toch onderdak te kunnen bieden bij slecht weer, is Maessen Tenten de partij om een extra tijdelijke accommodatie te plaatsen. Daarmee zijn ze onderdeel van ons team en dus vallen ze ook onder de verzekering van K/AP verzekering, want wat is het toch belangrijk om alles goed te verzekeren! Mocht er toch een spiertje verkeerd zitten of een andere blessure dan verzorgt All4Events de medische hulp. Ook dat bedrijf is al jaren een zeer gewaardeerde partner.

AVEQ Groep, IGO Post, The Paint Experience en Crazy Piano's
Naast de foto's van Clickshots is ook de aftermovie van AVEQ Groep altijd genieten geblazen. De compilatie is jaarlijks goed voor vele honderden kijkers. Die aandacht gaat The Paint Experience zeker ook krijgen: zij maken live op de BBBQ15 een schilderij van de dag. Ongetwijfeld zien we daar de zonnebrillen en zweetbandjes terug, die onze partner IGO Post meegeeft aan iedere bezoeker. Dat zweetbandje kan zeker van pas komen als de diehard BBBQ-ers nog naar de afterparty gaan in Crazy Piano's waar we weer gratis entree hebben.

Na dit kijkje achter de schermen moet toch iedere eventprofessional denken: ja, dat wil ik wel eens van dichtbij meemaken. Dat kan! Net als zo'n 600 andere eventcollega's bent u van harte welkom:


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners