De Beach Branche Barbecue 2014: een historisch branchefeest

20-06-2014 - BBBQ 2014 - Maandag 30 juni wordt een historisch hoogtepunt als het gaat om een feestje met eventcollega's. De BBBQ 2014 kent inmiddels een gastenlijst van 600 (!). Inschrijven kan nog. Graag aandacht voor onderstaande partners die 'ons' feest mogelijk maken:

>> INSCHRIJVEN VOOR DE BBBQ 2014

 

deRegistratiebalie

deRegistratiebalie is gespecialiseerd in het gehele uitnodigingstraject van evenementen. Wij denken mee en werken niet met standaard oplossingen, maar hebben voor elk evenement de oplossing op maat. Dit zorgt ervoor dat wij altijd aansluiten op de visie van de organisatie. ook voor de BeacheBrancheBarbecue is deRegistratiebalie partner van de EventBranche. Uitnodigen, bestellen, factureren, registreren en ontvangst op de BBBQ deRegistratiebalie verzorgt het hele traject.

 

Clickshots

Hoe doeltreffend kan een beeld zijn? Een schitterende foto zegt immers meer dan 1000 woorden! Of het nu gaat om merkbeleving, uw boodschap of een treffende registratie, Clickshots brengt sfeer en emotie kleurrijk in beeld.

 

Crowd Support

Crowd Support is gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en crowd management services. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een focus op evenementenveiligheid welke in balans is met onze visie op hostmanship. Als toonaangevende organisatie zetten wij onze kennis en ervaring maximaal in voor het ondersteunen en ontzorgen van u als organisator.

 

All Season Sports

Hoe wij werken
Een succesvol evenement valt of staat bij een grondige en professionele voorbereiding. Wij inventariseren de wensen en doelstellingen van de klant. Daaruit volgt een offerte op maat die creatief en vernieuwend is. Jarenlange ervaring levert altijd een activiteit op die als gegoten zit.

Specialisatie
All Season Sports is gespecialiseerd in het verhogen van de motivatie tussen mensen, de betrokkenheid met het bedrijf én de communicatie daarbinnen. Onze activiteiten zijn niet per se sportief. Wel zijn ze actief en niet-alledaags. 

De Keuze
All Season Sports heeft als motto: Alles mag, niets moet. Dat komt terug in een onbegrensd aanbod van evenementen. Wij maken het zó uitdagend, actief en aantrekkelijk als de klant dat wenst. Dat garandeert een dag-om-nooit-te-vergeten én leent zich voor kennismaking, verrassing, integratie, communicatie, motivatie of beloning. Samenwerking en teambuilding zijn doelstellingen die vaak in het programma verwerkt zijn.

 

Kronenburg Promotie & Begeleiding sinds 1991

Een sprankelende Host of Hostess voor uw event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager, een gastvrije Receptionist of een fris & enthousiast Promotieteam? Gekleed in een zakelijk formeel uniform of hippe outfit? Kronenburg heeft het! Hierbij staat het veelzijdige karakter van ons bestand, van 1.250 zorgvuldig geselecteerde dames en heren, en onze professionele werkwijze, garant voor een optimale match.

 

Duinrell

Familiebedrijf Duinrell ligt centraal in de Randstad en heeft meer dan 75 jaar ervaring in de evenementen- en gastvrijheidsbranche.

Duinrell is een ideale locatie voor onder andere Familiedagen in het attractiepark, Sinterklaas en diverse (winter)feesten. Daarnaast beschikt het bedrijf over congres- en vergaderzalen, overnachtingsmogelijkheden en een zeer ruime parkeerplaats. Duinrell heeft haar eigen evenementen organisatiebureau.

 

Euro-Events

Euro Events BV is dé leverancier van polsbandjes, consumptiemunten, garderobenummers, lanyards en wissel- en pinautomaten Zowel in Nederland als in de rest van Europa en zelfs daarbuiten.
Wij hebben als een van de weinigen het grootste gedeelte van de productie in eigen huis. Dit verkort de levertijden, verhoogt de leverbetrouwbaarheid en komt onze flexibiliteit ten goede.
Zelfs voor de huur van munten, pin- en wisselautomaten bent u bij Euro Events BV aan het juiste adres. Meer informatie? www.euro-events.nl of mail naar verkoop@euro-events.nl

 

Van der Maarel Sfeermeesters

Van der Maarel Sfeermeesters is uw creatieve partner sinds 1953 voor de totaalstyling van uw evenement.
Van congressen, relatiemeetings, productpresentaties, publieke evenementen tot bruiloften en privé feesten;
Wij weten uw wensen te vertalen naar de juiste sfeerbeleving. Van der Maarel is gespecialiseerd in de creatie en realisatie van eigentijdse,
innovatieve stylingconcepten. Door de creatieve combinatie van onze vijf productgroepen kunnen wij iedere locatie transformeren in een integrale sfeersetting.
Als ware Sfeermeesters!

 

24 Circles (BedrijfsuitjeZandvoort.nl)

BedrijfsuitjeZandvoort.nl organiseert, verrast, inspireert en geniet tijdens bedrijfsfeesten, -uitjes en incentives aan het strand van Zandvoort. Wij garanderen u al jaren de leukste bedrijfsuitjes en mooiste locaties in Zandvoort. Direct bij de aanbieder, dus tegen de laagste prijs!

 

Carlton Beach

Slapen met het geluid van de golven. Wakker worden met een weids uitzicht over zee…

Dat ervaart u in Carlton Beach, dat pal aan het strand van Scheveningen is gelegen. Ruimte en lucht zijn hier alom aanwezig. Het gastvrije hotel ontvangt u in een informele, hartelijke sfeer.

Geniet van het bruisende boulevardleven van Scheveningen of ontdek de mooie, kosmopolitische stad Den Haag.

 

Skanna Basics Horeca Uitzendbureau

Skanna Basics Horeca Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van de beste horecamedewerkers. Profiteer van kwaliteit tegen een scherp tarief en maximale vrijheid. Het Skanna Basics team staat dag en nacht voor u klaar met een zorgvuldig opgebouwd bestand van betrouwbare horecamedewerkers. Het hoge kwaliteits- en gastvrijheid niveau van medewerkers wordt gegarandeerd door een strikte selectieprocedure en continue horecatrainingen.

 

Crazy Piano’s

Onze unieke locatie onder het terras van één van de meest bekende, oude, mooie en meest prestigieuze hotels van Nederland is op maandag tot en met woensdag exclusief af te huren.
Uiteraard staan op uw evenement onze crazy top entertainers volledig tot uw beschikking. Zij zullen spelen wat u wenst. Eventueel aangevuld door andere artiesten of deejays. Alle denkbare faciliteiten staan voor uw bedrijfsevenement, huwelijk, personeelsfeest tot uw beschikking. Lees meer

 

LoungeRent

LoungeRent is al vele jaren de preferred partner van Fatboy voor de verhuur van haar producten ten behoeve van evenementen en beurzen door geheel Europa.
Het begon ooit met de wereldberoemde zitzakken maar al snel volgende vele andere trendy meubels zoals loungebanken, poefjes en hangmatten.
De designafdeling van Fatboy heeft niet stilgezeten en presenteert met trots een aantal super innovatieve producten voor het zomerseizoen 2014.
Al deze meubels zullen per eind mei 2014 in ruime mate voorradig zullen zijn in de verhuurcollectie van LoungeRent. Lees meer

 

AVEQ Groep

De AVEQ-groep is een krachtenbundeling van specialisten op het gebied van presentatie en communicatie. Van website tot projecten en van fotografie tot beeld & geluid.

Communicatie, online & design
Full service communicatie-, online- en designbureau. Gespecialiseerd in o.a. huisstijlen, website ontwikkeling, film & fotografie, evenement- marketing en zakelijke communicatie.

Show, theatre & congress facilities
Specialisten in professionele beeld-, licht- en geluidstechniek.
Verhuur, verkoop & installatie. Opdrachtgevers zijn o.a.: overheden, bedrijfsleven, evenementenlocaties en organisatiebureaus.

 

 

Roos kunststof rijplaten

Roos kunststof rijplaten is in 1998 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Per jaar worden vele kilometers rijplaten verhuurd aan bouwbedrijven, hoveniers, schildersbedrijven, hoogwerkverhuurders, gemeenten en organisatoren van evenementen. Het bedrijf heeft op dit moment vijf medewerkers, die er voor zorgen dat de rijplaten worden bezorgd of opgehaald worden op gewenste datum en tijd.

Bezorgen en afhalen kan in geheel Nederland én Belgie!

 

All4Events

De verschillende disciplines van ALL4Events hebben ieder hun eigen specialisme en vergemakkelijken hiermee het takenpakket van een organisator. Vanaf nu 1 adres voor verschillende diensten en services voor evenementen!.
All4Events staat samen voor meer dan 100 jaar professionele ervaring in de facilitaire ondersteuning van evenementen. De verschillende disciplines vullen elkaar aan en versterken elkaar, ieder vanuit zijn eigen expertise. Voor allen staan een persoonlijke benadering, kwaliteit, maatwerk en korte lijnen met de klant centraal.
Lees meer

 

WE ARE BOOKINGS

Wij geven al meer dan 15 jaar kleur aan evenementen met ons entertainment. Dat doen we met dezelfde passie waarmee onze artiesten op het podium staan, op de professionele wijze die ons kenmerkt, met als doel: een onvergetelijke avond voor publiek en opdrachtgever. Graag voorzien wij ook uw evenement van kleur. Uit ons brede aanbod van meer dan 100 artiesten kunnen we voor ieder evenement een passend en uniek programma samenstellen, ook voor die van u. Dat doen wij graag.
Onze labels bieden een kleurrijk palet aan artiesten. Ook voor úw evenement stellen wij graag een spraakmakend programma samen. Wij bieden entertainment voor ieder budget, met acts die variëren van live-bands tot zangers en zangeressen, van sprekers en presentatoren tot DJ's, van personalities tot kinderacts.

>> INSCHRIJVEN VOOR DE BBBQ 2014

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners