Dagan Cohen spreekt tijdens EventBranche Borrel EYE Amsterdam

14-10-2014 - EVENTBRANCHE BORREL - In samenwerking met sprekersbureau SpeaQable en hosting locatie EYE Amsterdam heeft EventBranche.nl voor de komende EventBranche Borrel op 27 oktober een zeer bijzondere en inspirerende spreker die naadloos aansluit bij de locatie: Dagan Cohen.

Met een diversiteit aan beeldmateriaal legt Dagan Cohen tijdens het plenaire gedeelte van de EventBranche Borrel op maandag 27 oktober in EYE Amsterdam uit wat de kracht is van visuele content op evenementen. Daarbij put hij uit zijn enorme arsenaal video's van de Upload Cinema en zijn groter ervaring als reclameman. EventBranche is dan ook erg trots dat Cohen ism SpeaQable op onze BrancheBorrel in EYE Amsterdam staat.


LET OP: de EventBranche Borrel bij EYE Amsterdam was dusdanig in trek dat in no time het maximum aantal bezoekers was bereikt. EventBranche.nl gaat actief inschrijvingen controleren op potentiele no show. Zodra gasten op onze gastenlijst alsnog niet kunnen, worden deze plekken direct ingevuld met eventprofessionals van de reservelijst. Daarbij geldt dat abonnees vanzelfsprekend voorrang hebben indien er plekken vrij komen. Wilt u zich aanmelden voor een plek op de gastenlijst? Mail dan vandaag nog met elin@eventbranche.nl


Over Dagan Cohen
Dagan Cohen Dagan volgde een opleiding tot beeldend kunstenaar op de Rietveld Academie. Hij bedacht diverse voorstellingen, programma’s en concepten voor uiteenlopende theaters en was één de initiatiefnemers van de befaamde Supperclub. Als creatief bij diverse toonaangevende reclamebureaus won hij veel prestigieuze reclameprijzen. Tijdens een opdracht voor het kleine filmtheater De Uitkijk om een nieuwe strategie te ontwerpen ontstond een nieuw concept dat film kijken weer terugbrengt naar het witte doek, Upload Cinema. Door de explosieve groei van het aantal tablets en smartphones heeft filmproductie en distributie een volledig nieuw en sociaal karakter gekregen. Video’s worden gemaakt door individuen en verspreid in het eigen sociale netwerk. Upload Cinema brengt deze web films naar de bioscoop: een selectie van door het publiek ingezonden, vermakelijke en inspirerende films word tweemaandelijks uitgezonden op het witte doek. Inmiddels is Upload Cinema een succes in meer dan 15 bioscopen in binnen- en buitenland en ook met dit verrassende concept won Dagan meerdere reclameprijzen."

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners