Compleet+nieuwe+site+voor+EventBranche+Barbecue+%28BBBQ%29+2014+in+de+lucht
Nieuws

Compleet nieuwe site voor EventBranche Barbecue (BBBQ) 2014 in de lucht

BBBQ 2014 - Hij komt er weer aan! Hét feest voor de complete eventbranche: de EventBranche Beach Branche Barbecue 2014. Dit jaar op maandag 30 juni bij Carlton Beachclub in Scheveningen. Bekijk nu al de compleet nieuwe registratie- en informatiewebsite van nieuwe registratiepartner deRegistratiebalie.

In samenwerking met een groot aantal partijen wordt het dit jaar een nog groter feest en samenzijn dan de afgelopen jaren. Zo zorgt The Food Line Up voor een festivalsfeer met diverse cateringconcepten. HetBoekingsburo.nl (WeareBookings) pakt nog grootser uit dan vorig jaar met topartiesten en verrassende acts. Onze nieuwe registratiepartner deRegistratiebalie heeft de nieuwe aanmeldsite inmiddels klaar staan en zal binnenkort de inschrijving openen.

Samen met All Season Sports zal weer zorgdragen voor het beachvolleybaltoernooi. Dus vorm snel een team met collega's, partners of vrienden uit de branche. Natuurlijk wordt u weer welkom geheten door de de hostessen van Kronenburg.

Heeft u zelf nog een goed aanvullend idee om de Beach Branchebarbecue nog leuker te maken? Stuur uw voorstel naar robin@eventbranche.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.