Classic Park zet met EventBranche Borrel nieuwe locatie op de kaart

18-04-2014 - EVENEMENTENLOCATIE BOXTEL - Ruim 200 eventprofessionals togen naar Boxtel voor een EventBranche Borrel die vooral in het teken stond van de officiële opening van evenementenlocatie Classic Park. Het werd een typisch Brabantse netwerkborrel.

Een rondgang langs de gasten leverde veel positieve reacties op: 'Dit is echt een locatie waar 'we' in oost-Brabant op zaten te wachten', 'De kapstok met het museum en de klassieke auto's biedt ruimte voor veel 'evenementenjasjes' en 'Echt verrast door de mogelijkheden'. Als kritische noot: 'De grote zaal is om te vormen voor ieder concept, maar toch moet je wat met auto's hebben om voor deze locatie te kiezen, denk ik'.

Joint production
Speciaal voor de eventbranche was er een openingsshow met onder meer een aantal prachtige klassieke auto's uit de collectie van het Classic Park museum. De show was een ‘joint production’ van HV Productions en Marc van Laere Producties, in samenwerking met Niek Boes en Christel de Laat, technisch uitgevoerd door Bazelmans AVR. De exclusieve cateringinvulling werd verzorgd door Brabant Culinair en de aankleding was in handen van Oogenlust. Daarnaast genoten de gasten zichtbaar van de Brabantse knipogen:

De gasten werden bij de ontvangst verrast door een bijzondere ontvangstact: Big Sister. Terwijl de gasten zich registreerden werden zij via een TV scherm persoonlijk aangesproken door een charmante dame die met Brabantse tongval meteen het ijs brak. 'Zo, u heeft een mooi jasje aan! U dacht we gaan vandaag lekker in het Paasgeel?' Dit leverde leuke interactie en hilarische taferelen op. Schalen met worstenbroodjes van Houben Worstenbrood gingen rond, Werner van Hoof Fun & Food met onder meer patat, koffie met muffins en broodje bal geserveerd uit oldtimer-vrachtwagentjes en als klapstuk van de avond voor de volhouders een indrukwekkend feestje met Belgisch topentertainment van Domino.

Registratie
Naast de vertrouwde borrelpartners waren Speakers Academy en AVEQ Congress SUPPORT speciale partner van EventBranche tijdens deze EventBranche Borrel. Daarnaast presenteerde deRegistratiebalie zich perfect als nieuwe registratiepartner van EventBranche. Het registratiebedrijf ontwikkelde onder meer voor de BrancheBorrel zelfs een compleet nieuwe site: EventBrancheLive.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners