Brancheborrel Worldhotel Wings: kennistafels, workshops en netwerken

03-03-2017 - BRANCHEBORRELS - De EventBranche Borrel bij Worldhotel Wings op 20 maart 2017 wordt een mooie editie die perfect aansluit bij het opgewaardeerde uitgebreide servicepakket dat EventBranche haar leden biedt in 2017. Deze week krijgen eerst onze leden een vooruitnodiging.

Een programma boordevol kennis en netwerk. Een introductiesessie voor nieuwkomers en diverse workshops verzorgd door deRegistratiebalie, EventBranche en Switzerland Convention & Incentive Bureau.

Aansluitend vindt de netwerkborrel plaats en is er de gelegenheid de locatie te ontdekken en te genieten van uitstekend verzorgde catering. Tijdens de netwerkborrel worden er in samenwerking met Networktables ook nog eens diverse kennistafels aangeboden waaraan kennis gedeeld wordt en wordt genetwerkt. Wees er snel bij want er is beperkt plaats bij het plenaire programma!

Niet te vergeten, de slimme tool van Shake-on zorgt voor een nog effectiever netwerkmoment waarbij u met een simpele handdruk gegevens uitwisselt. Na afloop ontvangt de bezoeker digitaal een overzicht van de gelegde contacten.Wilt u ook aanwezig zijn?
Leden hebben een vooruitnodiging ontvangen. Bent u geen lid en wilt u kennis komen maken met ons netwerk? Stuur dan een email naar elin@eventbranche.nl.Nieuwkomers sessie
Graag helpen wij nieuwkomers op de EventBranche Borrel om goed in contact te komen met andere nieuwkomers en met bestaande leden van EventBranche. Dit gebeurt o.a. via 1op1 tafels waarbij er binnen een uur minimaal 5 ontmoetingen plaats kunnen vinden tussen nieuwe en bestaande leden. Tegelijkertijd maken nieuwkomers onderling ook kennis. Zodra je bent geregisteerd wordt je via Networktables in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan deze sessie en diverse 1op1 ontmoetingen aan te vragen.

Kennistafels
Tijdens de netwerkborrel (vanaf 18.00 uur ) zijn er diverse kennistafels waar in klein gezelschap kennis wordt opgedaan en wordt genetwerkt. Zodra je bent geregistreerd wordt je via Networktables in de gelegenheid gesteld een kennistafle te kiezen die aansluit bij jouw interesse en aansprekende tafelgenoten.

Programmaonderdeel Starttijd

Deuren open nieuwkomers

Start nieuwkomers sessie

Deuren open bezoekers

Start workshops

Einde workshops

Start EventBranche Borrel en kennistafels

Einde EventBranche Borrel

   

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners