Brancheborrel Sparrendaal: prijswinnende cases, trends & ontwikkelingen

08-11-2016 - BRANCHEBORREL EVENEMENTENLOCATIE - Op maandag 28 november strijkt het EventBranche Borrel-circus neer bij de nieuwe evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Inmiddels zijn de inschrijvingen geopend voor alle EventBranche abonnees die deze netwerkbijeenkomst niet willen missen.

EventBranche.nl was ook dit jaar weer onderdeel van de European Best Event Awards (EuBEA). Tijdens de EventBranche borrel bij Sparrendaal nemen we u mee terug naar St. Petersburg, waar de prijzen voor de beste live communicatie en eventmarketing van Europa werden uitgereikt. In een klein uurtje bespreekt Sjoerd Weikamp (EventBranche.nl) samen met u de trends, innovaties en ontwikkelingen. Aan de hand van de cases en de Nederlandse betrokkenen krijgt u ook nog eens inzicht in prijswinnende evenementen.

Ontdek ook de bijzondere locatie onder het genot van uitstekend verzorgde catering, van o.a.  Grill'nSmoke. Het diverse netwerk van EventBranche bezorgt je gegarandeerd interessante netwerkmomenten.

Voor alle informatie rondom het programma en de locatie, kijk op eventbranchelive.nl. De EventBranche Borrel is gratis toegankelijk voor leden van EventBranche. Bent u nog geen lid en wilt u wel een keer onze EventBranche Borrel bijwonen? Neem dan contact op met elin@eventbranche.nl.


Nog geen lid? Maar wel geïnteresseerd in ons netwerk, onze media en onze promotie mogelijkheden? Zet dan vandaag nog stap 1: www.eventbranche.nl/abonneren

EventBranche borrel Sparrendaal wordt mede mogelijk gemaakt door:

1 Reacties

er wordt in de tekst gesproken over 'hij'. Alleen zie ik geen naam. Ontbreekt er een stuk tekst?

Redactie: je hebt helemaal gelijk Sanne, we hebben Sjoerds naam er inmiddels ingezet, dank.
sanne @ 19-11-2016 09:59 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners