Brancheborrel+Circuit+Zandvoort%3A+Eventmanager+Jumbo+en+special+guest
Nieuws

Brancheborrel Circuit Zandvoort: Eventmanager Jumbo en special guest

Aan de vooravond van de Jumbo Max Verstappen Racedagen vindt op 14 mei 2018 de EventBranche Borrel plaats op Circuit Zandvoort. De ultieme kans om het legendarische circuit als zakelijke eventlocatie te ontdekken. Laat je daarnaast inspireren door de bijzondere sprekers, zoals de eventmanager van Jumbo én een speciale gast.

Het racecircuit gaat zich sterker ontwikkelen als veelzijdige eventlocatie. Tijdens het plenaire gedeelte wordt de visie voor Circuit Zandvoort als zakelijke eventlocatie, door de eigenaar en de nieuwe directeur, gedeeld en vertelt de eventmanager van de Jumbo Racedagen wat een live moment doet voor een merk als Jumbo en Max Verstappen. Het plenaire programma wordt afgesloten met een speciale verrassing.

Kortom, waan je in de wereld van de Formule 1 en de Grand Prix, proef de sfeer op het legendarische circuittraject, ontdek de zakelijke mogelijkheden, de VIP-lounges van o.a. Heineken en Redbull en laat je inspireren door ludieke sprekers in de pas geopende Paddock Club, gebouwd door Intertent.​

Wat: EventBranche Borrel
Waar: Circuit Zandvoort
Wanneer: Maandag 14 mei 2018


15:00 uur      Deuren open plenair en borrel
​15:45 uur      Deuren sluiten
16:00 uur      Start plenair
17.00 uur      Vliegende Ronde
18.30 uur      Start netwerkborrel
20.30 uur      Einde programma

Let op: tijdens deze brancheborrel is het niet mogelijk om alleen tijdens het netwerkmoment aanwezig te zijn.

Ook aanwezig zijn?
Voor deze brancheborrel is er beperkte beschikbaarheid en momenteel een wachtlijst i.v.m. de drukte.
Desalnietemin zijn er altijd mensen die zich afmelden en/of verhinderd zijn. Wil je toch kans maken om bij deze brancheborrel aanwezig te zijn? Stuur dan een mail met je NAW-gegevens, bedrijfsnaam en functie naar elin@eventbranche.nl.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.