Bedenk+het+beste+netwerkconcept+voor+de+EventBranche+Borrel+en+win+1000%2C%2D+euro
Nieuws

Bedenk het beste netwerkconcept voor de EventBranche Borrel en win 1000,- euro

EVENTBRANCHE BORREL - EventBranche.nl is trots op het succes van de EventBranche Borrels. De netwerkbijeenkomsten voor eventprofessionals zijn altijd volgeboekt. Naast een plenair deel, het bezichtigen van de locatie, een hapje en een drankje, wordt er ook volop genetwerkt. Maar juist daar kunnen wij wel wat professionele hulp gebruiken.

Want je ontkomt er niet aan: bekenden gaan toch snel bij elkaar staan en het is niet makkelijk mengen in vaste groepjes. Om bij het netwerken een helpende hand te bieden is EventBranche.nl op zoek naar een goed doordacht concept waardoor het netwerken niet alleen uitermate laagdrempelig wordt, maar ook ongedwongen en op een prettige manier de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te herkennen en te ontmoeten.

Omdat onze gasten in deze de wijsheid in pacht hebben, vragen wij u mee te denken. Wie bedenkt het beste en meest effectieve netwerkconcept voor onze Brancheborrels? Een aantal zaken die u moet weten:

- Altijd enkele honderden gasten
- Alle gasten hebben een badge
- Gasten hebben een Poken ter beschikking
- Er is een hoog ons-kent-onsgehalte
- Het is tot op heden niet zichtbaar in welke sector een gast werkzaam is
- Het concept moet al in het voortraject (en natraject) kracht hebben
 

Wie verzint het beste concept en wint een communicatiepakket ter waarde van 1000,- euro bij EventBranche.nl. Stuur uw voorstel per mail naar sjoerd@eventbranche.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.