BeachBrancheBarbecue+2018%3A+wat+een+feest%21%21
Nieuws

BeachBrancheBarbecue 2018: wat een feest!!

Twee dagen na de 20e editie kunnen we met recht zeggen dat de BeachBrancheBarbecue 2018 alle voorgaande edities heeft overtroffen. Met 48 volleybalteams en meer dan 650 bezoekers transformeerde Strandclub WIJ in een ontplofte mengelmoes van honderden uitbundige evenprofs; een spetterende afsluiting van het evenementenseizoen!

Honderden eventprofessionals kwamen afgelopen maandag, 9 juli, stoom afblazen bij Strandclub WIJ na de drukke periode die inmiddels (bijna) achter ons ligt. Binnen no-time zorgden de hostessen van Kronenburg en het effectieve registratiesysteem van Aanmelder.nl dat er al snel meer dan 300 volleyballers op het strand aanwezig waren. Bezoekers die zich niet geroepen voelden om mee te doen aan het volleyballen hadden de mogelijkheid om met Flitz Events te gaan Powerkiten of Archery Shoot-Outs te doen óf een rondje te racen door oud Scheveningen met de gemotoriseerde E-steps van Expert in Actie. (Een echte aanrader volgens het team van EventBranche.nl, zie foto). Ondanks de dreigende wolkenpartij bleef het de hele middag droog op het strand van Scheveningen en de frisse wind zorgde voor extra gezelligheid binnen in de sfeervolle strandclub.  

Na afloop van het volleybaltoernooi werd Up-Events voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot de gedoodverfde winnaar van de BeachBrancheBarbecue 2018. Onder luid gejoel werd de bokaal in ontvangst genomen en de champagne ontpopt. Nooit eerder in de BBBQ geschiedenis won een team namelijk twee keer!
Na de prijsuitreiking gaf Grill'nSmoke het officele startschot voor de barbecue en konden bezoekers zich tegoed doen aan de uitgebreide saladebar, runder- en vegaburgers, Picanha en andere goede stukken vlees. DJ Quinten en producer en saxofonist Charleon zorgden voor opzwepende achtergrond muziek. Vanaf half negen was het BAM, in your face! Martijn Fischer zorgde met diverse Hazes klassiekers voor een fantastische sfeer. Vervolgens gingen de voetjes van de vloer en de handen in de lucht tijdens de sets van o.a. House4Pleasure en Shermanology. Dj Jean & Maron Hill sloten de avond spetterend af. Wij kijken nu al uit naar de volgende editieDe BeachBrancheBarbecue 2018 werd mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:


 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.