BeachBrancheBarbecue 2017: hét feest voor eventprofessionals

19-05-2017 - BEACHBRANCHEBARBECUE - Je zult 'm maar missen! Vorig jaar kwamen 600 eventprofessionals naar Scheveningen om bij strandclub WIJ het grootste branchefeest van Nederland te vieren. En een groot netwerkfeest werd het. Dit jaar roept organisator EventBranche.nl alle eventbedrijven en opdrachtgevers op om op maandag 3 juli ons vak te vieren.

Het eerste deel van het evenementenseizoen sluit je traditiegetrouw af tijdens de #BBBQ17, om samen te proosten op de gouden toekomst van events en live én het 7,5 jarig bestaan van EventBranche.nl te vieren.


Eerste artiest bekend!
Met zijn koffer vol muzikale endorfine laat Meester Moeilijk de #BBBQ17 swingen. In zijn sets hoor je smooth disco, blije soul, en house-, pop-, reggae-, en rockclassics. Moeilijk is geen verlegen muurbloem-DJ en geeft gegarandeerd een goed gevoel!

Wereldrecord?
#BBBQ17 gaat dit jaar voor een wereldrecord: 'het grootste branchefeest op het strand, met 's middags volleybal en activiteiten en 's avonds eten, drinken en top entertainment in de eventbranche ter wereld'. Maak er met jouw team hét uitje van het jaar van en kom naar Scheveningen!

7,5 jaar EventBranche
Op de dag van de BeachBrancheBarbecue 2017 bestaat EventBranche 7,5 jaar. En met alle inzet, passie en overgave die ons team dagelijks de branche inknalt, hopen we dat jullie dat samen met ons willen vieren. Ons mooiste cadeau? Jullie komst?
 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners