BeachBrancheBarbecue 2014: The Food Line-Up, activiteiten en hotelaanbieding

09-05-2014 - BBBQ 2014 - De BeachBrancheBarbecue 2014 wordt meer en meer het branchefeest voor de eventmarkt. De editie van 2014 begint zelfs op een heus festival te lijken. Schrijf je in met al je collega's, relaties of conculega's, want de BBBQ 2014 is hét feest voor iedere eventprofessional.

Wij zijn blij aan te mogen kondigen dat The Food Line-Up een aantal verrassende concepten neerzet dit jaar:The Pieman, De IJsbus, Taters en Toppings, Brandt & Levie worstenmaker, Haute Friture en Joeri Tandoeri.

Activiteiten
Tussen 14.00 uur en 17.00 uur vindt er onder leiding van All Season Sports ook dit jaar weer een volleybaltoernooi plaats op het strand. Afgelopen jaar deden er ruim 200 deelnemers in 21 verschillende teams mee!

Ook deze editie verwachten we weer een groot aantal inschrijvingen voor zowel de BBBQ als volleybal. We hebben echter het activiteitenprogramma wat uitgebreid. Er is nu ook de mogelijkheid om deel te nemen aan BeachBranche Fietstocht Meijendel (in samenwerking met Duinrell) of BeachBranche Powerkiten ( in samenwerking met 24 Circles (BedrijfsuitjeZandvoort.nl) Schrijf je nu in en geef je op voor een sportieve middag!

Overnachten
De locatie Hotel Carlton Beach heeft op dit moment een beperkt aantal kamers (2 pers.) beschikbaar tegen een speciaal tarief. Bij boeking voor 1 persoon € 75,00, bij 2 personen € 92,50.

U kunt deze kamers reserveren door een mail te sturen naar info@beach.carlton.nl o.v.v. BBBQ 2014, of bel het hotel 070-3541414. Let op! VOL = VOL

Meer informatie over het programma, eten, entertainment en alle activiteiten vind je op www.beachbranchebarbecue.nl   

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners