BeachBrancheBarbecue 2014: al 298 gasten en nieuwe artiest bekend

16-05-2014 - BBBQ 2014 - We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de BBBQ 2014 is hét bedrijfsuitje voor alle eventcollega's. Op maandag 30 juni komt de hele branche samen op het strand van Scheveningen bij Carlton Beach Club. Volleyballen, beachactiviteiten, lekker eten met The Food Line-up en topartiesten. De gastenlijst tikt de 300 aan.

Het gaat nu hard met de inschrijvingen, ook de volleybalteams komen nu massaal binnen. Dus schrijf snel in en verzeker je van een plek op het allerleukste branchefeest van het jaar.

>> INSCHRIJVEN BBBQ 2014

Het Boekingsburo.nl, onderdeel van WE ARE BOOKINGS, maakt in de komende weken de line up bekend van BBBQ 2014. Inmiddels is onder meer Krystl al vastgelegd, maar vandaag werd ook bekendgemaakt dat Nederlands bekendste magier Ramana naar de BBBQ komt. 'De mysterieuze acts van Ramana zijn zowel op artistiek als op magisch niveau van ongekende kwaliteit. Magie die de mens raakt en die je nooit meer vergeet. De indrukwekkende Indian magic vindt plaats in direct contact met het publiek, waarbij hij hen doet verbazen en in verwondering achter laat.'

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners