BeachBrancheBarbecue+2013%3A+ruim+500+eventprofessionals+vieren+groots+feest
Nieuws

BeachBrancheBarbecue 2013: ruim 500 eventprofessionals vieren groots feest

BEACHEBRANCHEBARBECUE - De 15e editie van de BeachBrancheBarbecue zal nog lange tijd onderwerp van gesprek zijn bij menig eventprofessional. Op het zonovergoten strand van de Carlton Beach Club in Scheveningen deden 180 branchegenoten mee aan het volleybaltoernooi, om vervolgens onder te dompelen in een heerlijk ouderwets feest met ruim 500 eventcollega's.

Foto: de winnaars van het volleybaltoernooi Het Locatieplatform

>> BEKIJK DE FOTO'S VAN CLICKSHOTS.nl

Met ruim 500 eventprofessionals op de gastenlijst, Carlton Beach Club als nieuwe locatie, de samenwerking tussen vele kwalitatieve partners (zie onderaan dit bericht) en een line up van Het Boekingsburo.nl/Extended Music/AT Bookings waar menig festival jaloers op zou zijn, was er nog maar een randvoorwaarde waar niemand invloed op uit kon oefenen. Maar toen het beachvolleybaltoernooi begon, brak de zon door en groeide de 15e editie van de BBBQ uit tot een prachtig samenzijn van vakgenoten.

Een mooie mix van de gevestigde orde in de eventbranche en jonge talentvolle ondernemers maakten ook het netwerken in de zon zeer geslaagd. Joost van Wijk van Grill'nSmoke opende de barbecue, de bijzondere vleesgerechten vonden gretig aftrek. Dat de branche weet hoe ze een feestje moeten geven en beleven, bleek wel toen het podium gevuld werd met een prima mix van acts en artiesten. DJ Mell Tierra, Floortje Smit, Charly Luske, Electric Heroes, Sven Hammond Soul, Dennis van der Geest en MC Marboo, DJ Roog met Ben Saunders en als afsluiter We are HIP met Eddy Zoey, de line up zorgde voor een feestelijke afsluiter van het eerste deel van het evenementenseizoen. Dat de 'die hards ook bij Crazy Piano's er nog een prachtig feestje van maakten, mag inmiddels geen verrassing meer zijn.

'Prachtig om te zien hoe een dwarsdoorsnede van onze branche hier samen was om voor mijn gevoel het vak te vieren. Oude bekenden, maar ook nieuwe gezichten, het klopte allemaal. Het is ook heel dankbaar om van zo veel bezoekers een gemeend dank je wel te krijgen. Kritische noten? Natuurlijk, met zo veel ervaringsdeskundigen als bezoeker ontkom je daar niet aan, maar het bleef beperkt tot een enkel advies over een vegetarisch menu en het preventief uitdelen van EventBranche-zonnebrandcreme', aldus organisator Robin van Leeuwen en Mark Wichmann van EventBranche.nl.

>> BEKIJK DE FOTO'S VAN CLICKSHOTS.nl

Een groot dankjewel aan alle partners, die uw branchefeest tot een succes maakten:
















































 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.