BeachBranche Barbecue passeert de 440 inschrijvingen

03-07-2012 - BBBQ 2012- Precies een week geleden stond de teller nog op 290 inschrijvingen, zojuist zijn we de 440 gepasseerd. Met nog 2 dagen te gaan voordat de inschrijving sluit zou de 14e editie van de BeachBrancheBarbecue weleens meer dan 500 bezoekers kunnen gaan trekken...

>> Nog niet ingeschreven? Zorg dat ook u erbij bent: BBBQ 2012

Zoals beloofd zal Eventbranche.nl ervoor zorgen dat ook dit jaar volleybal, een glaasje rosé, een biertje, goede artiesten en ‘een goed stuk vlees’, samen met een zonovergoten strand, de ingrediënten zijn voor een gezellig samenkomen. De afgelopen weken zijn we erg druk in de weer geweest met alle (19!) partners om een en ander goed op elkaar af te stemmen. Het resultaat mag er wezen, blijkt dus ook uit het aantal inschrijvingen.

Goed om te zien is dat ook All Season Sports dit jaar de handen vol heeft aan het volleybal toernooi. Er staan maandag 110 enthousiaste sportievelingen klaar om vanaf 15.00 uur te strijden om de felbegeerde "Cup met de grote oren".

Mocht u zich nog niet hebben ingeschreven, het is nog niet te laat. U heeft nog tot vrijdag 12.00 uur om u en uw collega's in te schrijven. Kosten: 35,- pp. Daarvoor krijgt u enkele consumptiemunten, een meer dan geweldige BBQ, kunt u mee volleyballen en hebben we topentertainment met Miss Montreal, diverse artiesten van The Voice of Holland en de beste DJ's (mede dankzij Het Boekingsburo.nl en Extended Music).

>> Nog niet ingeschreven? Zorg dat ook u erbij bent: BBBQ 2012

1 Reacties

...so. dat is een keer zoveel als de vorige editie denk ik! Gezellig: ik ben er!
Andre @ 04-07-2012 14:30 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners