Beach Branche Barbecue: tweede artiest bekend, 200 kaarten verkocht

10-06-2016 - BEACHBRANCHEBARBECUE 2016 - #BBBQ16 wordt ook dit jaar weer het feest waar iedere eventprof bij moet zijn. Inmiddels zijn er meer dan 200 kaarten verkocht én is, na Sarah-Jane, ook de tweede artiest bekend! Koop dus snel kaarten voor het grootste bedrijfsuitje voor eventprofessionals.

 

 

De lekkerste baslijnen, groovy en pakkende House met pit, a capella’s en de tofste vocals, dat is de sound van DJ / producer Dennis Quin. Hij werkt de afgelopen jaren samen met niemand minder dan DJ ROOG / Hardsoul en internationale grootheden als Low Steppa (UK) en Todd Terry (US). Op 27 juni aanstaande komt zijn 10 tracks tellende album ‘Colours’ uit op het zeer gerespecteerde, Engelse label Simma Black; een mijlpaal voor Dennis!

De toekomst ziet er zonnig uit en tijdens de Beach Branche Barbecue @ strandclub WIJ gaan jullie kennis maken met deze fysiek grote man én zijn grootse sound. De dansvloer gaat zeker weten los op de groovy, sexy nummers die hij gaat draaien. Om alvast in de stemming te komen: klik hier.

 
 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners