Beach Branche Barbecue: inschrijving en kaartverkoop is van start!

08-05-2015 - BRANCHEBORRELS BBBQ - Zojuist zijn de inschrijving en kaartverkoop voor hét ultieme relatie evenement van EventBranche, de Beach Branche Barbecue, van start gegaan. Op 29 juni staan we met z'n allen weer bij Carlton Beach Club met de voetjes in het zand. Wat we erover kunnen zeggen?: 'Het wordt gaaf en onconventioneel'.

>>>>> Koop hier je kaarten!<<<<<
 

De Beach Branche Barbecue is een dag en avond vol sportieve activiteiten, entertainment, en overheerlijke barbecue concepten.

Activiteiten
Onder leiding van All Season Sports zal ook dit jaar weer het welbekende volleybal toernooi worden georganiseerd. Schrijf je in met minimaal 6 personen en formeer je eigen bedrijfsteam, bedenk een leuke naam, trek opvallende kleding aan en ga trainen!
Daarnaast is het ook mogelijk om samen met Flitz Events te gaan powerkiten en lekker uit te waaien op het strand!

BBQ & Entertainment
Na de prijsuitreiking zal The Food Line-up, onder begeleiding van relaxte akoestische muziek, een zomerse line-up neerzetten van diverse barbecue concepten. Het eerste concept is inmiddels bekend!

Vanaf een uurtje of 20.30 is het ‘BAM, in your face!’. Het wordt gaaf en lekker onconventioneel. De komende weken worden er natuurlijk een paar namen bekend gemaakt; vrienden van de show, nieuwe talenten en verassende combinaties. Onze vertrouwde partner AT Bookings verzorgt ook dit jaar weer de complete muzikale invulling.

En daarmee is de BBBQ het ideale bedrijfsuitje voor de eventbranche zelf. Dus kom met al je collega's op 29 juni naar het Scheveningse strand. Niet alleen om de eerste helft van het evenementenseizoen af te sluiten, maar ook om het 5-jarig bestaan van EventBranche te vieren. Vorig jaar kwamen er bijna 700 eventprofessionals, dus hier moet je gewoon bij zijn!

                                           >>>>> Koop hier je kaarten!<<<<<
 

De Beach Branche Barbecue wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners