Beach Branche Barbecue: derde foodconcept/ PPeople daagt volleybalteams uit

03-06-2015 - BRANCHEBORRELS BEACH BRANCHE BARBECUE - De Food Bookers van The Food Line-up hebben weer een nieuw concept toegevoegd aan de zomerse line-up van barbecue concepten: De Oesterkar. Daarnaast daagt PPeople de reeds 10 opgegeven teams uit om de strijd aan te gaan voor de wisselbeker tijdens het volleybaltoernooi van de Beach Branche Barbecue.

De Oesterkar
De naam doet deze oude Ford Populair geen eer aan; Herman heeft de oldtimer namelijk geheel omgebouwd en opgeknapt tot een gelikte wagen in jaren ’20 – ’30 stijl met bijbehorende muziek! Gekleed als een echte gentleman, inclusief bow-tie, serveert hij allerhande oesters uit met toppings als: de Hot Spicy of de Creamy Temptation, de ‘Royal Oyster’ met Champagnemousse en Tzar Caviar of de ‘Drunken Oyster’, een pittige Bloody Mary met een oester erin.

------------------------------------

MEER INFO & AANMELDEN voor hét bedrijfsuitje voor onze branche: www.beachbranchebarbecue.nl

------------------------------------

PPeople daagt volleybalteams uit
De vorige editie van het Beach Branche Barbecue volleybaltoernooi werd gewonnen door het team van evenementenbureau PPeople. Tijdens een korte pitstop bij het kantoor van de eventorganisator greep Mendolyn van Ommen meteen haar kans om alle 10 opgegeven teams uit te dagen wederom de strijd aan te gaan voor deze felbegeerde titel met bijbehorende wisselbeker.

Wilt u ook meedoen aan het volleybal toernooi met een eigen team?
Geef je dan nu op en kom met minimaal 6 personen of meer naar het strand van scheveningen om onder uw eigen teamnaam mee te doen aan het volleybal toernooi. Deelnemen aan het volleybal kan ook individueel. Wij zorgen dan dat u ingedeeld wordt in een leuk team.De Beach Branche Barbecue wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners