Beach Branche Barbecue: 5 redenen om te gaan!

15-06-2016 - BEACH BRANCHE BARBECUE - #BBBQ16 wordt ook dit jaar weer het feest waar iedere eventprof bij moet zijn. Inmiddels zijn er al meer dan 250 kaarten verkocht. 5 redenen om te gaan? EventBranche.nl heeft ze voor je op een rij gezet. Koop dus snel je kaarten voor het grootste bedrijfsuitje voor eventprofessionals!

1. Ontdek de nieuwe locatie van de BBBQ 2016 met een cocktail in de hand. Strandclub WIJ in Scheveningen: een sophisticated beachclub die het begrip ‘strandtent’ een volledig nieuwe dimensie heeft gegeven.

2. Ontmoet ruim 550 andere eventprofessionals en opdrachtgevers in een informele sfeer en dompel je onder in de meest laagdrempelige manier van netwerken in een branche die aan elkaar hangt van netwerken

3. Doe met je hele team actief mee aan het legendarische volleybal toernooi of de expeditie robinson challenge. Kortom, teambuilding met je voeten in het zand.

4. Geniet van overheerlijke barbecue concepten, warme- koude- en vegetarische gerechten met diverse salades en sauzen, onder het genot van een ijskoud drankje.

5. Top entertainment verzorgd door partner AT Bookings! De line-up is tot nu toe gevuld met VanVelzen, de lekkerste baslijnen, groovy en pakkende House met pit, a capella’s en de tofste vocals door DJ Dennis Quin en ook DJ's ROOG en Erick E zijn er. Daarnaast staat ook dé verrassing van Eurosonic Noorderslag 2015, de winnares van de Amsterdamse Popprijs 2014 en het NPO Radio 6 Soul & Jazz Talent, Sarah-Jane, op de planken tijdens de BBBQ 2016. 

                                              >>>> KOOP NU JE KAARTEN <<<<


Deze prachtige eventbedrijven maken van de #BBBQ16 uw feest:

 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners