Beach Branche Barbecue: 300 kaarten verkocht, nieuwe artiest bekend

16-06-2016 - #BBBQ16 EVENEMENTENLOCATIE STRANDPAVILJOEN - #BBBQ16 wordt ook dit jaar weer het feest waar iedere eventprof bij moet zijn. Na Sarah-Jane en Dennis Quin is nu ook de derde artiest bekend!Inmiddels zijn er 300 kaarten verkocht, dus schrijf snel in, met het hele team, want dit is het perfecte bedrijfsuitje voor onze branche zelf.

 


Deejay zijn is een vak. En om je vak goed uit te oefenen zijn talent en een goede leerschool nodig; zoals je bij een kunstenaar kunt zien of hij wel of geen klassieke achtergrond heeft en zoals je bij een kok proeft of hij wel of niet door de meesters uit zijn vak is getraind, zo hoor je bij een deejay of hij verstand heeft van muziek. Dat heeft Maestro (a.k.a Martijn Barkhuis, Groningen, 1970). Hij groeide op in een muzikaal gezin, kreeg op zijn zevende een viool in zijn handen gedrukt en speelde zijn hele jeugd in jeugdorkesten. Hoewel hij als twintiger zijn hart verloor aan de Amsterdamse clubscene, is die klassieke achtergrond nog altijd goed te horen aan zijn originele keuzes, aan zijn perfecte opbouw en vooral: aan zijn vlekkeloze manier van mixen.

Daarnaast bezit hij de gave om vergeten klanken nieuw leven in te blazen. Zijn Blue Note Trips, de acht compilaties die hij maakte voor het legendarische jazzlabel Blue Note, werden een wereldwijd succes. Het zorgde er niet alleen voor dat Maestro vijf platina platen kreeg, een van de meest indrukwekkende vinyl-collecties van Nederland kon opbouwen en al jaren de wereld over reist om in prestigieuze clubs te draaien, maar ook dat hij geldt als de man die jazz ontdeed van zijn stoffige imago.

>>>> KOOP NU JE KAARTEN <<<<

MAAK DEEL UIT VAN HET GROOTSTE BEDRIJFSUITJE VOOR EVENTPROFS OP 4 JULI BIJ STRANDCLUB WIJ IN SCHEVENINGEN>>>> KOOP NU JE KAARTEN <<<<
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners