Beach+Branche+Barbecue+2018%3A+ticketverkoop+voor+20e+editie+gestart
Nieuws

Beach Branche Barbecue 2018: ticketverkoop voor 20e editie gestart

#BBBQ18 - Hard werken. Het hele jaar bezig met creatieve effectiviteit. Samenwerken met collega's en andere eventbedrijven. Juist daarom is er één moment in het jaar dat geen eventprof mag missen: de Beach Branche Barbecue, het grootste strandfeest voor de eventbranche in Scheveningen. Kom op 9 juli volleyballen, relaxen, netwerken, feesten en genieten van overheerlijke barbecue concepten.

Op maandag 9 juli staat de Beach Branche Barbecue weer voor de deur; hét ultieme relatie evenement van EventBranche. Het is een dag en avond vol sportieve activiteiten, entertainment en overheerlijke barbecue concepten. In de middag vindt het welbekende volleybal toernooi plaats. Afgelopen jaar waren er zo'n 30 teams die streden voor de BBBQ bokaal. Na de prijsuitreiking zal Grill'nSmoke een zomerse line-up neerzetten van diverse Braziliaanse barbecue concepten. Vanaf een uurtje of 20.30 is het ‘BAM, in your face!’. Het wordt gaaf en lekker onconventioneel met diverse artiesten, nieuwe talenten en verassende combinaties. Onze vertrouwde partner AT Bookings verzorgt ook dit jaar weer de complete muzikale invulling.

Daarmee is de BBBQ het ideale bedrijfsuitje voor de eventbranche zelf. Dus kom met al je collega's op 9 juli naar het Scheveningse strand. Niet alleen om de eerste helft van het evenementenseizoen af te sluiten, maar ook om het 8-jarig bestaan van EventBranche te vieren. Vorig jaar kwamen er bijna 700 eventprofessionals, dus hier moet je gewoon bij zijn!

Kijk voor meer informatie op www.beachbranchebarbecue.nl of koop direct je tickets via onderstaande button:

De BeachBrancheBarbecue wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.