Beach Branche Barbecue 2014: weer twee nieuwe artiesten

13-06-2014 - BBBQ2014 - EventBranche.nl kijkt enorm uit naar de BBBQ 2014, niet alleen wordt er een bezoekersrecord gebroken, met de line-up gaat de BBBQ van branchefeest naar een branchefestival van formaat!

>> INSCHRIJVEN KAN NOG ALTIJD

Het Boekingsburo.nl dat zorg draagt voor het entertainment op de BBBQ2014 maakte deze week weer twee artiesten bekend:

 

Sonny Griffin

 

Sonny Griffin brengt op eigen wijze een breed en uitgebreid repertoire, van 60's tot recente hits, van jazz tot disco en van rock tot reggae. Met zang en gitaar zet Sonny Griffin een verrassende sound neer en brengt hij de grootste hits aller tijden op eigen 'unplugde' manier opnieuw tot leven.

 

 

 

 

 

Nice 'N' Easy

Every inch a gentleman, in elke noot Sinatra. De warme stem, de jaren vijftig charme, effortless cool. Deze stem voert je naar een andere plaats, een andere tijd. Maak opnieuw kennis met Frank In Person en zijn concept Nice 'N' Easy met saxofonist Arie Kuit.

De successen van Frank Sinatra worden hierin gecombineerd met live zang en saxofoon …  Arie Kuit: bandleider, arrangeur en saxofonist van The Skyline Orchestra. Arie was genomineerd voor The Pall Mall Jazz Award en was 5 jaar de lead-alt saxofonist bij The Glenn Miller Orchestra. Hij begeleidde artiesten als Rita Coolidge, Laura Fygi en Marco Borsato.

>> BEKIJK HET ENTERTAINMENT PROGRAMMA

>> DEZE PARTNERS MAKEN UW BRANCHEFEEST MOGELIJK

>> INSCHRIJVEN KAN NOG ALTIJD

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners