Beach Branche Barbecue 2014: gastenlijst over de 450 en nog een topact

03-06-2014 - BBBQ 2014 - Maandag 30 juni 2014 lijkt een historische dag te worden, dan vindt de Beach Branche Barbecue plaats bij Carlton Beach Club in Scheveningen. De gastenlijst is inmiddels over de 450 eventprofessionals heen en de line-up is inmiddels jaloersmakend voor menig festival...

Vandaag maakte het Boekingsburo.nl bekend dat ook DJ Dennis van der Geest zal gaan draaien op de Beach Branche Barbecue. Met namen als Krystl, Gare du Nord, TVOH-winnares Julia  van der Toorn, het magische entertainment van Ramana en DJ Miss Twist is een prachtige middag en avond gegarandeerd.

Zeker ook omdat voorafgaand aan het entertainmentdeel er ook diverse activiteiten zijn. Gaat u met uw bedrijf de strijd aan? En mag u een jaar lang de beker met de grote oren op kantoor zetten? Schrijf dan met een team in voor het beachvolleybal olv All Season Sports.

Gaat u liever op de fiets naar Scheveningen? Schrijf u dan in voor de fietstocht ism Duinrell. Of durft u de strijd met de wind aan? Ga dan kiten met 24 Circles. Na de activiteiten wordt u perfect verzorgd door The Food Line-Up die met hun onderscheidende en bovenal diverse cateringconcept een festivalsfeer zullen creeeren. 

>> Voor alle info en inschrijfmogelijkheden: GA NAAR www.beachbranchebarbecue.nl 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners