Beach Branche Barbecue 2014: branchefeest krijgt een 8,3

22-07-2014 - BEACH BRANCHE BARBECUE 2014 - Het is alweer 3 weken geleden, maar nog altijd wordt er gesproken over de BBBQ 2014. Hierbij een samenvatting van de ervaringen die u als bezoeker met ons heeft gedeeld in een enquête. Een groot compliment voor al onze partners.

Een recordaantal eventprofessionals (ruim 650) stonden met collega’s een middag en avond met de voetjes in het Scheveningse zand. Dat de BBBQ 2014 een succes was, blijkt uit het gemiddelde overall cijfer van een 8,3. Het mooie weer heeft hier natuurlijk absoluut aan bijgedragen, maar ook de sfeer kreeg prachtige cijfers. De belangrijkste uitkomsten uit de enquete:

- De sfeer werd door een meerderheid van de geënquêteerden ( totaal 147 ) omschreven als, “het perfecte dagje uit met mijn eventcollega’s”. (50 van de 147 gaven zelfs een 9!)

- Verschillende activiteiten, een zeer origineel foodconcept en heel gevarieerd en erg goed entertainment.

Natuurlijk zijn er ook kritische geluiden; De meeste kritiekpunten nemen we echt ten harte en gaan mee in het concept van volgend jaar.

Activiteitein

Het volleybaltoernooi was druk bezet, een hele grote opkomst zorgde voor heel veel improvisatiewerk van JanFranco van AllSeasonsports. Met een megafoon en een pen heeft hij er met z’n team voor gezorgd dat er ruim 250 mensen konden volleyballen. 50 mensen hadden zich niet van tevoren op gegeven en dus was het begrijpelijk dat er af en toe wat stunt- en vliegwerk nodig was om een passend schema te maken, maar het is gelukt.  Kritiek punt was dan ook dat de wedstrijden naar het einde wat korter werden, dat een groot wedstrijdschema handig zou zijn. Het powerkiten en fietsen werd als leuk ervaren, de routing/aankondiging van deze activiteiten had beter gekund.

Catering

Betreft de foodconcepten van The Food Line-Up: erg vernieuwend en gevarieerd. Leuk ambachtelijk en de aandacht en liefde voor het vak wordt erg gewaardeerd. (Gemiddeld een 7,9) Het resulteerde wel op de piekmomenten in rijen, maar dit was in de zon goed te accepteren. Een soort saladebar, groente en fruit zou erg prettig zijn voor volgend jaar, aldus de bezoekers. Ook misten sommige gasten een echte houtskool BBQ met bijvoorbeeld hamburgers.

Over het algemeen was de bezoeker erg te spreken over de service van Carlton Beach Club. De hotelstandaard geprojecteerd op een Beachclub werkt heel goed.

Registratie

Het registratieproces van deRegistratiebalie kreeg een 8,1 gemiddeld. Ondanks alle mogelijkheden; de keuze uit verschillende activiteiten, het op naam zetten van de bestelde kaarten etc. bleef het toch overzichtelijk volgens de bezoekers. Het gepersonaliseerde polsbandje werd opgemerkt als een leuke toevoeging en weer ff iets anders. De QR code met entertainment programma werd ook erg gewaardeerd. Omtrent het betalingsproces waren er een aantal vragen en opmerkingen, maar die werden correct opgelost. De bezoeker geeft wel steeds vaker aan voorkeur te geven aan een volledig paperless registratietraject.

Routing

De (weg naar) de entree werd hier en daar bekritiseerd; lastig te vinden/ slecht aangegeven.

Carlton Beach Club

Sommige bezoekers hadden wel graag een kopje koffie willen bestellen en in de middag was een broodje ook erg welkom geweest.

Het bier ging hard en er was een moment dat het bier niet helemaal koud was, dat werd natuurlijk als een minpuntje ervaren.

Het personeel krijgt een gemiddeld een 7,8.

Techniek en AV

Het geluid, techniek, podium etc van HVR Show Equipment wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,7. Betreft het entertainment van Het Boekingsburo.nl, alleen maar goede geluiden!

Het aanbod was erg gevarieerd en de opbouw tot 23.00 uur goed in elkaar gezet. Heel graag zou de bezoeker een buitenpodium zien, een Sinatra in het zand zou het compleet maken.
Hier is dit jaar al over gedacht maar uiteindelijk niet voor gekozen. Volgend jaar gaan we deze mogelijkheden zeker nog een keer bekijken.


HIERBIJ NOGMAALS AL ONZE PARTNERS:

Crowd Support

Crowd Support is gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en crowd management services. Bij binnenkomst op de BBBQ 2014 krijgt u een warm welkom van de evenementenbeveiligers. Zij zorgen er ook voor dat de BBBQ verder goed beveiligd zal zijn en dat het echt een feestje blijft voor de genodigde eventprofessionals.

 

deRegistratiebalie

deRegistratiebalie is gespecialiseerd in het gehele uitnodigingstraject van evenementen. Wij denken mee en werken niet met standaard oplossingen, maar hebben voor elk evenement de oplossing op maat. Dit zorgt ervoor dat wij altijd aansluiten op de visie van de organisatie. Ook voor de BeacheBrancheBarbecue is deRegistratiebalie partner van de EventBranche. Uitnodigen, bestellen, factureren, registreren en ontvangst op de BBBQ deRegistratiebalie verzorgt het hele traject.

Euro-Events

Euro Events BV is dé leverancier van polsbandjes, consumptiemunten, garderobenummers, lanyards en wissel- en pinautomaten Zowel in Nederland als in de rest van Europa en zelfs daarbuiten. Voor de BBBQ 2014 levert Euro Events de polsbandjes die dienen als toegangsbewijs en die u als gast ontvangt na de registratie bij deRegistratiebalie.
 

Kronenburg Promotie & Begeleiding sinds 1991

Een sprankelende Host of Hostess voor uw event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager, een gastvrije Receptionist of een fris & enthousiast Promotieteam? Gekleed in een zakelijk formeel uniform of hippe outfit? Kronenburg heeft het. Ook op de BBBQ wordt u ontvangen door de gastvrije medewerkers van Kronenburg.

 

Clickshots

Hoe doeltreffend kan een beeld zijn? Een schitterende foto zegt immers meer dan 1000 woorden! Of het nu gaat om merkbeleving, uw boodschap of een treffende registratie, Clickshots brengt sfeer en emotie kleurrijk in beeld. Clickshots is de hele middag en avond aanwezig om prachtige foto's te schieten, die u na afloopt zult terugvinden in de media van EventBranche.nl

 

All Season Sports

All Season Sports is gespecialiseerd in het verhogen van de motivatie tussen mensen, de betrokkenheid met het bedrijf én de communicatie daarbinnen. Onze activiteiten zijn niet per se sportief. Wel zijn ze actief en niet-alledaags. Het bureau verzorgt voorafgaand aan de BBBQ een beachvolleybaltoernooi met meer dan 200 deelnemers.
 

 

Duinrell

Familiebedrijf Duinrell ligt centraal in de Randstad en heeft meer dan 75 jaar ervaring in de evenementen- en gastvrijheidsbranche. In samenwerking met Duinrell beiden we dit jaar een nieuwe activiteit op de BeachBranche Barbecue: De Meijendel Fietstocht. Onder leiding van een gids maken we in groepjes een prachtige tocht door het Duingebied Meijendel. We vertrekken om ongeveer 14:00 uur in Scheveningen. De tocht is ongeveer 12 kilometer lang. Rond 16:00 uur komen we aan op Duinrell. Na een heerlijke verfrissing en kleine snack vertrekken we met de bus weer naar Scheveningen. Hier start om 17:30 uur de BBQ. Fietsen is trouwens een hele originele manier om te netwerken!

 

24 Circles (BedrijfsuitjeZandvoort.nl)

BedrijfsuitjeZandvoort.nl organiseert, verrast, inspireert en geniet tijdens bedrijfsfeesten, -uitjes en incentives aan het strand van Zandvoort. Tijdens de BBBQ 2014 hebben enkele deelnemers zich ingeschreven voor het kiten verzorgd door BedrijfsuitjeZandvoort.nl

 

 

All4Events

De verschillende disciplines van ALL4Events hebben ieder hun eigen specialisme en vergemakkelijken hiermee het takenpakket van een organisator. Vanaf nu 1 adres voor verschillende diensten en services voor evenementen. Voor de BBBQ verzorgt ALL4Events de EHBO. Daarnaast is er een massagestoel.

 

 

Van der Maarel Sfeermeesters

Van der Maarel Sfeermeesters is uw creatieve partner sinds 1953 voor de totaalstyling van uw evenement. Van congressen, relatiemeetings, productpresentaties, publieke evenementen tot bruiloften en privé feesten. Tijdens de BBBQ 2014 creeert Van der Maarel ook dit jaar met haar decoratie weer een prettige sfeer in Carlton Beach Club.

 

LoungeRent

LoungeRent is al vele jaren de preferred partner van Fatboy voor de verhuur van haar producten ten behoeve van evenementen en beurzen door geheel Europa. Het bedrijf heeft op de BBBQ 2014 een loungehoek ingericht zodat u heerlijk kunt relaxen.

 

The Food Line-Up

De Food Bookers van The Food Line-up maken een zomerse line-up voor de Beach Branche BBQ. Diversiteit, gloeiende BBQ kolen en her en der een tropische verrassing! Wie is The Food Line-up ook alweer denk je? The Food Line-up doet eigenlijk iets wat nog niet bestaat. We zijn geen catering bedrijf en geen evenementen bureau, of misschien allebei een beetje. We noemen onszelf het liefst 'Good Food Managers’. Per event wordt een 'Food Line-up' samengesteld die past bij de gelegenheid - veelal van foodtrucks en rollende keukens. Deze line-up is een selectie van food makers die altijd anders is en een mix van geweldige smaak, efficiency, creativiteit en aankleding. BEKIJK HET COMPLETE BBBQ The Food Line-Up-CONCEPT

 

Roos kunststof rijplaten

Roos kunststof rijplaten is in 1998 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Per jaar worden vele kilometers rijplaten verhuurd aan bouwbedrijven, hoveniers, schildersbedrijven, hoogwerkverhuurders, gemeenten en organisatoren van evenementen. Het bedrijf verzorgt voor de BBBQ de rijplaten waarop de diverse foodwagens van The Food Line-Up op zullen staan.

Héman

Héman Verhuurservice, de landelijke verhuurservice van luxe partymateriaal. Alles voor uw feest of evenement tegen aantrekkelijke tarieven door heel Nederland bezorgd. Voor de BBBQ 2014 levert Héman twee buitentaps.
 
 

Maessen tenten

Het organiseren van een evenement in Nederland kent altijd een onvoorspelbare factor: het weer. Maessen Tenten maakt met een uitgebreid assortiment aan overkappingen, van sfeervolle flextent tot aluminium tenthal, gegarandeerd een einde aan deze onzekerheid. Maessen overkapt voor de BBBQ het podium en feestgedeelte.


Cat Design

Professionals op het gebied van: Digital printing en zeefdruk, belettering en graphics, XXL buitenreclame en Banners, Events en Vakbeurzen. Op de BBBQ 2014 verzorgt Cat Design de zichtbare branding middels banieren.

 

Skanna Basics Horeca Uitzendbureau

Skanna Basics Horeca Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van de beste horecamedewerkers. Profiteer van kwaliteit tegen een scherp tarief en maximale vrijheid. Zij ondesteunen tijdens de BBBQ 2014 het horecateam van Carlton Beach Club.

AVEQ Groep

De AVEQ-groep is een krachtenbundeling van specialisten op het gebied van presentatie en communicatie. Van website tot projecten en van fotografie tot beeld & geluid. AVEQ maakt de After Movie van de BBBQ 2014, waar u daags na de BBBQ op EventBranche.nl nog van kunt nagenieten.

Clean Picnic

Parken schoon- houden met een kleedje! Enthousiasmeer parkbezoekers om hun eigen parken stralend schoon te houden met uw CleanPicnic-kleedjes. Tijdens de BBBQ kunt u gebruik maken van de CleanPicnic-kleedjes.

 

 

Crazy Piano’s

Onze unieke locatie onder het terras van één van de meest bekende, oude, mooie en meest prestigieuze hotels van Nederland is op maandag tot en met woensdag exclusief af te huren. Crazy Piano's is dé plek voor de BBBQ-afterparty. Op vertoon van uw BBBQ-polsbandje, gratis entree.

 

 

Klap b.v.

Klap b.v., Makelaars in Verzekeringen sinds 1854, adviseert al vele jaren bedrijven actief in de evenementenbranche (leveranciers, evenementenbureaus, opdrachtgevers). Het voordeel van onze jarenlange ervaring in de evenementen is dat we ook veel ervaring hebben opgedaan in het schadetraject. Alle soorten schades (zoals aansprakelijkheid, ongevallen, onkosten, non-appearance, slechtweer) hebben we voorbij zien komen. Hiervoor hebben we een goed schadetraject ontwikkeld met vaste experts. Klap verzekert de gehele BBBQ 2014.

 

WE ARE BOOKINGS

Wij geven al meer dan 15 jaar kleur aan evenementen met ons entertainment. Dat doen we met dezelfde passie waarmee onze artiesten op het podium staan, op de professionele wijze die ons kenmerkt, met als doel: een onvergetelijke avond voor publiek en opdrachtgever. Graag voorzien wij ook uw evenement van kleur. Uit ons brede aanbod van meer dan 100 artiesten kunnen we voor ieder evenement een passend en uniek programma samenstellen, ook voor die van u. Dat doen wij graag. Onze labels bieden een kleurrijk palet aan artiesten. Ook voor úw evenement stellen wij graag een spraakmakend programma samen. Wij bieden entertainment voor ieder budget, met acts die variëren van live-bands tot zangers en zangeressen, van sprekers en presentatoren tot DJ's, van personalities tot kinderacts. WE ARE BOOKINGS heeft de complete line-up voor de BBBQ verzorgd. Bekijk hier welke artiesten komen optreden.

 

HVR

HVR Show Equipment verhuurt geluid,licht, beeld en podia door heel Nederland.
Van klein optreden tot mega-event. Door het grote aanbod aan middelen en dankzij de jarenlange ervaring, kan de klant rekenen op een betrouwbare partner waarbij de klant compleet ontzorgt wordt. HVR Show Equipment is een dynamisch bedrijf dat inspringt op de wensen en ideeën van de klant. HVR bedenkt altijd oplossingen en streeft ernaar om een mooi eindresultaat te boeken dat past bij het evenement, de locatie en natuurlijk het daarbij behorende budget. HVR is dé techniekpartner voor de BBBQ 2014!

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners