%23BBBQ18+De+20e+editie%2C+wat+is+er+allemaal+te+doen%3F
Nieuws

#BBBQ18 De 20e editie, wat is er allemaal te doen?

#BBBQ18 - De BeachBrancheBarbecue is nou echt zo'n evenement waar je één keer geweest moet zijn, om er vervolgens altijd naar toe te gaan. Ook nu weer zullen er 650 tot misschien zelfs wel 700 eventprofessionals en opdrachtgevers naar strandclub WIJ in Scheveningen komen. Mocht je nog twijfelen, of misschien ben je er nog nooit eerder geweest, dit staat je te wachten:

De BeachBrancheBarbecue, in de social media volksmond ook wel #BBBQ18 genoemd, is een fenomeen. Het begon ooit 20 jaar geleden. Geestelijk vader Diederick van Eeden bedacht het concept: een barbecue voor de branche. Daar rolde al snel een naam uit: de BeachBrancheBarbecue. Inmiddels zijn we in 2018 toe aan de 20e editie, na wat verschillende locaties in Scheveningen en zelfs een weekend-editie, gaan we nu weer naar strandclub WIJ. De kracht van de #BBBQ18 binnen alle events die EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl jaarlijks organiseren? Dit evenement is niet meer en niet minder dan een feestelijke afsluiting van het eerste deel van het zakelijke evenementenseizoen. Samen het vak vieren en gewoon een heel leuk uitje met het hele team en ondertussen ook nog eens netwerken op slippers. Maar wat is er allemaal te doen en te zien?

Locatie
Strandclub WIJ in Scheveningen is een fenomeen. Vlakbij het Beachvolleybal stadion, als laatste aan de boulevard, is het de thuisbasis van de #BBBQ18. De prettige sfeer om direct in onder te dompelen wordt nog versterkt door de decoratieve hulp van Van der Maarel Eventstyling.

Barbecue
Grill'nSmoke is terug van weggeweest en zorgt voor een barbecue van topkwaliteit.

Entertainment
AT Bookings is al jaren dé partner voor het entertainment op onze #BBBQ. Steeds weer met verrassende namen en artiesten. Aan de vooravond van de lancering van BedrijfsEntertainment.nl hebben we weer een divers entertainment programma.

Activiteiten
Naast het wereldberoemde beachvolleybaltoernooi met dit jaar bijna 40 deelnemende teams/bedrijven is er ook nog een aantal activiteiten. Dat alles wordt mede mogelijk gemaakt door een samenwerking van Flitz-events, Expert in Actie en A-way Events & Wellness

Oesters
Het is een voorrecht om al een paar jaar Sligro als partner te hebben. Zij doen goddelijke dingen met oesters en daar kunt u als bezoeker van de #BBBQ18 van genieten.

Schuilen
De kans dat het regent op de BeachBrancheBarbecue is ongeveer nul tot nihil, maar schuilen voor die ene bui, of voor de zon, kan dankzij de tijdelijke structuren van Maessen Tenten.

Slecht weer programma
Het is misschien wel de meest ondankbare taak voor een partner: een slecht weer programma. En ook al ziet de weersverwachting er goed uit: TB Events heeft een prima alternatief programma klaar liggen.

Welkom
Vorig jaar hadden nog te maken met een plat netwerk in heel Scheveningen. Dit jaar heeft aanmelder.nl geen internet nodig om u snel en effectief toe te laten. Mede dankzij onze gastvrouw Elin en de hulp van de professionals van Kronenburg.

EHBO
Geen #BBBQ18 zonder goede EHBO. Daarom is EMS, Event Medical Service, aanwezig om een eventuele blessure tijdens het beachvolleybal snel te verhelpen.

Aandenken
De BeachBrancheBarbecue heeft een hele grote kracht in het natraject: waar het evenement live al puur genieten is, worden de verhalen na afloop alleen nog maar sterker. Daarom zijn aandenkens zo belangrijk. Dat kan met een foto van Sharingbox, het legendarische collectors item, de zonnebril, is ook dit jaar weer van Euro Events en fotograaf Jordi Wallenburg Photography zorgt voor een fotoverslag. Videocompany komt daags na de #BBBQ18 met een aftermovie.

Feest
Al jaren verzorgt Forward Events het licht en geluid in strandclub WIJ.

Veilig
Hoe beveiliging en hospitality samenkomen laten de evenementenbeveiligers van CrowdSupport jaarlijks zien.

Veilig niet naar huis?
Van plan om een borreltje te drinken, dat mag en kan, maar zorg voor een hotel: Badhotel Scheveningen heeft een speciale aanbieding. Gebruik bij de boeking onze code 'BBB' en je ontvangt een leuke korting!
 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.