BBBQ17+mondt+uit+in+heerlijk+muzikaal+eventfeest%3A+check+de+360+video
Nieuws

BBBQ17 mondt uit in heerlijk muzikaal eventfeest: check de 360 video

BBBQ17 - Op de boulevard van Scheveningen stopten diverse auto's bij strandclub WIJ: wat was daar gaande. Het schouwspel van 44 volleybalteams, onder de bezielende leiding van All Season Sports, was zelfs voor de gemiddelde strandganger indrukwekkend. Met de teams en in totaal ruim 700 eventprofs zorgde de goed uitgedachte line-up van AT Bookings voor een groot feest!

FOTO'S: Clickshots.nl

'Omdat de BBBQ17 in onze ogen altijd een feest moet zijn voor en door de branche, met wederom tientallen partners, hebben we niet te veel nadruk gelegd op ons 7,5 jarig bestaan op die dag, maar toch was het recordaantal bezoekers van 700+ voor ons een pluim voor al het harde werk van onze EventBranche.nl-collega's', kijkt Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl terug. En ook viel het internet even helemaal weg, de gouden combinatie Kronenburg (hostessen) en deRegistratiebalie zorgden er alsnog voor dat iedereen met een glimlach binnenkwam. Geen 30 graden dit jaar, maar 20 met een harde bries: 'Symbolisch voor onze branche: pak je de goede afslag dan heb je vol de wind in de rug', aldus de collega's van EventBranche.nl

Het moet haast één van de grootste volleybaltoernooien geweest zijn. En ok, de hongerige mens moest na het bekend maken van winnaar Kunstgras, echt te lang wachten op hun eten, het mocht de pret bij 99 procent van de aanwezigen niet drukken. Want met een warming-up van Meester Moeilijk en Tjindjara, barstte het feest los met Van Dik Hout. De band zorgde met hun hits voor een groot feest der herkenning. Boris zette strandclub WIJ daarna in de funky, soul mood. DJ Roog met Mavis en Boris Smith zorgden voor een ouderwetse danspartij onder de perfecte regie van AT Bookings.

Daarmee bleek de 19e editie van de #BBBQ17 hét feest voor de complete eventbranche, met tussen hen opdrachtgevers en zelfs internationale bezoekers. Ook zij keken hun ogen uit. Hup Nederlandse eventbranche! Veel meer foto's en video's volgen. Heeft u zelf nog een foto op uw telefoon staan? Mail ze naar sjoerd@eventbranche.nl en wellicht ziet u uzelf terug in de compilatievideo.

Partner C360 was ook aanwezig en maakte alvast een interactieve 360 video:

Onderstaande partners maakten uw #BBBQ17 tot een groot feest:

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.