%23BBBQ15%3A+the+Food+Line%2Dup+verrast+met+11+concepten
Nieuws

#BBBQ15: the Food Line-up verrast met 11 concepten

BBBQ15 - The Food Line-up is de perfecte cateraar voor de BeachBrancheBarbecue. De line-up met 11 verschillende catering concepten biedt voor ieder wat wils en zorgt vooral voor een festivalsfeer.

(LUNCH voor volleyballers)
ICOON

ICOON werkt in een 100% zelfvoorzienende kas waarin ze broodjes 2.0 maken; een hoorntje van ambachtelijk brood waarin de vulling van een sandwich komt. Denk aan biologische brokkel-kaas uit de buurt en ambachtelijke ham. Less is more en local is core! Ook de worstenbroodjes van Houben is een fijne bite voor in de middag en extra energie tijdens het volleyballen.

De broodjes van ICOON worden aangevuld met worstenbroodjes van Houben Worstenbroodjes.


 

De Bitterbal - Chefs & Slagers revolution

Voorheen bestond de wereld van de bitterbal uit twee kampen; die van de banketbakkers en slagers. Kiezen hoeft nu niet meer! Rolf brengt the best of both worlds samen in deze levensgrote bitterbal. Romige ragout van de banketbakkersbal met lekker mals draadjesvlees van de slagersbitterbal. Meet the perfecte 30 gram bal met draadjesvlees van de Lindenhoff, verse lavas en peterselie.



De Oesterkar - Fine dine bites

Met deze oude waan je in de roaring twenties! De Oesterkar brengt nostalgie en een verdomd goed product samen. Vanuit de prachtige oude Ford Popular worden verse oesters voor je neus geopend. Indien gewenst geserveerd met een Oosterse dressing of met limoen. Oester uit de Vendée, France; ‘Fines de Claire’ type 3 of home made bloody Mary



Fritez - Haute friture

The Food Line-up is gek op frites maar dan wel in een goed jasje gestoken of nog beter; in de schil gebakken, zelf gesneden en geserveerd met een dik geklopte, zelfgemaakte mayonaise. De frites worden geserveerd in een gezellig puntzakje met bakje voor de mayonaise apart zodat niemand vette vingers krijgt. 

Haute cuisine hot dogs

2015 is absoluut het jaar van de ‘Haute Friture’ de gangbare frituur wordt omgetoverd tot sterrensnacks. Ruben van het Rotterdamse Fritez weet daar alles van. Hij serveert uitstekende hot dogs op brood van Jordy’s met bio ‘dog’ van lokale slager Wild Vleesch en home made sauzen en toppings.




Loempia Barretje Karretje

Een lust voor het oog van iedere auto liefhebber; deze oldtimer eend die nu dienst doet als mobiele frituur. Olivier stond als kleine jongen al watertandend bij de loempiakraam. Noem het een obsessie, noem het liefde. Inmiddels hebben zijn goede vrienden Philip en Floris de grote liefde overgenomen. “Loempia-Zen- Master” Mevrouw Ming helpt met het vers rollen; kip en vegetarisch.



Natuurlijk Smullen

Dit nieuwste mobiele concept was tien jaar geleden de eerste bio snackbar van Nederland! Michel is gek op zijn goede producten en rijdt stad en land af voor de beste aardappelen van het moment. Zijn extra serves zijn future food proof; zoals de huisgemaakte zeewier kroketjes. Smullen maar!



Smokey Goodness - Culinaire BBQ bites

Waar rook is, is vuur en waar Jord is, liggen grote stoere stukken free range vlees op de grill. Jord en zijn crew zijn ware bakbeesten en werken alleen met echt goed vlees; allemaal uit Nederland. Inmiddels is Jord verkozen tot beste barbecue chef van Nederland en regelmatig naast Herman den Blijker op tv te bewonderen. Jord neemt speciaal voor dit evenement zijn uber culi snack size dishes mee;



Vis van Henry - Vis tapas

Henry is een visfanaat in hart en nieren. Story telling is nergens voor nodig; hij ís het verhaal. Opgegroeid in een vissersdorp kroop het bloed waar het niet gaan kon; Henry ging terug naar zijn roots en begon een vis- traiteur zaak in Amsterdam. Inmiddels serveert Henry naast in de zaak grote getalen fans op diverse evenementen. Zijn viskoekje won reeds ‘beste lunch’ van Amsterdam in het Parool maar ook voor de huisgemaakte garnalenkroketjes kom jij zeker terug.


Crave Good Food

Grave Good Food zorgt voor de groene snack. Zij lopen tijdens het eten met heerlijke salades rond.

 


Tot slot verzorgt the Food Line-up zelf het toetje in de vorm van ijsjes.
 

Ook zo'n trek gekregen in de BBBQ15?

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.