BBBQ 2014: tag uzelf op de prachtige 360 graden overzichtsfoto

08-07-2014 - BBBQ 2014 - Nou, oké, nog één keer dan: de Beach Branche Barbecue 2014. Dit keer een mooie 360 graden foto van C360.nl, onze nieuwe partner. In de 360 graden overzichtsfoto kunt u zichzelf taggen en dit delen via social media. Beleef de BBBQ nog 1 keer:

Met een taggable panorama van uw event kunt u ook nog na afloop uw publiek betrekken bij de communicatie rond dat event. Mensen kunnen zichzelf taggen in de foto en dat vervolgens delen via sociale deze media zoals twitter en Facebook als ook via email. Ook in aanloop naar een nieuwe editie van een herhalend event kan deze foto ingezet worden als teaser voor de nieuwe bezoekers.

C360 is gespecialiseerd in 360 graden fotografie en kan deze taggable opleveren maar ook als virtuele tour door een locatie met bewegend beeld en geluid. Henri Smeets is ook Google Vertrouwde Fotograaf en kan er voor zorgen dat men kan ‘rondlopen’ door uw bedrijf m.b.v. Streetview Technologie op Google Maps.

Neem een kijkje op C360.nl voor:

Virtuele Tours:

Stedelijk Museum, moooi, Marcel Wanders, Erwin Olaf, ASML, Deuthsche Bank, Singer Museum.

Google Business View;

Porsche Centra NL, RAI Amsterdam, Café Flinders, Nieuwe Kafé op de Dam, M-Juweliers, Rockstart, VANMOOF, Designtegels, Netwerven.

Taggable Panorama’s;

TEDxAmsterdam, PICNIC, MBA in één Dag, BrightNight, Down the Rabbit Hole 2014.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners