Allerlaatste kans: inschrijven voor BrancheBorrel WaterGoed! Omnivents

02-09-2016 - BRANCHEBORRELS EVENEMENTENLOCATIE - Op maandag 5 september strijkt het EventBranche Borrel-circus neer bij Omnivents WaterGoed! in Valburg. Inschrijven kan nog net... Zien wij elkaar en een kleine 200 eventcollega's in Valburg? We namen alvast een kijkje op de locatie.

 


Laat je inspireren en vind antwoord op al uw vragen tijdens de CONNECT sessies bij Omnivents Watergoed. Zo zal G14 een sessie verzorgen met als onderwerp: ‘De beste stuurlui staan aan wal’ en neemt Acteursbureau Hele Fijne Dagen je mee in de wereld van het vloggen met de sessie: ‘Hoe maak ik een goede vlog?’ Daarnaast kunt u mee discussiëren over uiteenlopende recente onderwerpen tijdens ‘de stelling’ van EventBranche.

Ontdek ook de bijzondere locatie onder het genot van uitstekend verzorgde catering. Het diverse netwerk van EventBranche bezorgt je gegarandeerd interessante netwerkmomenten.


Voor alle informatie rondom het programma en de locatie, kijk op www.eventbranchelive.nl. De EventBranche Borrel is gratis toegankelijk voor leden van EventBranche. Bent u nog geen lid en wilt u wel een keer onze EventBranche Borrel bijwonen? Neem dan contact op met elin@eventbranche.nl.


Nog geen lid? Maar wel geïnteresseerd in ons netwerk, onze media en onze promotie mogelijkheden? Zet dan vandaag nog stap 1: www.eventbranche.nl/abonneren/

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners