3 supergoede redenen om niet als kennispartner aanwezig te zijn op EvenementOrganiseren L!VE

19-09-2017 - EVENEMENTORGANISERENL!VE - Het gemiddelde evenement richt zich altijd op de 100-den redenen om naar een evenement, congres of beurs te komen. EvenementOrganiserenL!VE maakt het u als eventbedrijf veel makkelijker: want dit zijn 3 supergoede redenen om niet aanwezig te zijn als partner op dit kennisfestival. We doen er meteen 3 onderbouwingen bij waarom dat onzin is...

Twijfelt u over deelnemen aan EvenementOrganiserenL!VE? Niet doen, want u komt in een gespreid bed! 3 redenen om niet deel te nemen…en de 3 reden waarom u dat juist wel moet doen!

Reden 1 om niet deel te nemen:
Te duur…


EvenementOrganiserenL!VE biedt een uniek online/offline pakket. Voor 895,- euro bent u namelijk niet alleen aanwezig als kennispartner op EvenementOrganiserenL!VE maar bent u ook nog eens een jaar lang zichtbaar op EvenementOrganiseren.nl, de kennisdirectory met alle antwoorden binnen het proces van het organiseren van een evenement. Voor opdrachtgevers en organisatoren biedt EvenementOrganiseren.nl honderden tips, do’s, don’ts en aanbod. Daar moet u tussen staan, zeker in de wetenschap dat deze website in no time van 0 naar 3500 unieke en gerichte bezoekers is doorgegroeid. Als ‘exposant’ op EvenementOrganiserenL!VE komt u daarnaast op 23 oktober ook nog eens in L!VE contact met honderden opdrachtgevers en eventprofessionals, die gericht op zoek zijn naar kennis en aanbod in uw tak van sport. Tot slot delen we ook nog eens uw antwoorden en tips in een kennisdossier voor alle bezoekers. Daarmee is de investering van 895,- euro een prima injectie voor de zichtbaarheid, autoriteit en awareness van uw eventbedrijf/eventproduct.


Reden 2 om niet deel te nemen:
Te weinig tijd…

Wij weten dat de laatste maanden van het jaar traditiegetrouw drukke tijden zijn voor u als eventbedrijf. Daarom hebben we voor EvenementOrganiserenL!VE gekozen voor een plug & play concept: u krijgt een plek op het plein waar u samen met concullega’s louter bezoekers ontvangt die geinteresseerd zijn in uw kennis en product. Daarbij is de inspanning die we van u vragen teruggebracht tot het delen van uw kennis en ‘slechts’ het aanwezig zijn tijdens het kennisfestival op 23 oktober in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. In het voortraject krijgt u vragen van bezoekers waar u zich op voor kunt bereiden en zo bent u lean, mean, effectief en zonder grote inspanningen impactvol aanwezig.Reden 3 om niet deel te nemen:
Ik sta tussen mijn concurrenten…


Dat klopt, maar dat is juist de kracht van het evenement. U staat er voor de bezoekers, voor hun vragen en voor hun zoektocht naar de juiste partners. Om het bezoek van de potentiele opdrachtgevers zo effectief mogelijk te maken, hebben we daarom de ouderwetse lange beursrij met een diversiteit aan stands op zij geschoven. In ruil daarvoor zijn 6 pleinen gecreerd waar op tak van sport aanbod te vinden is. Opdrachtgevers bezoeken de beurs in de ochtend met een kennisprogramma van twee ronden. Schrijven zij zich in voor uw plein dan zijn ze ook daadwerkelijk op zoek naar kennis en aanbod in die tak van sport. Dus geen 1000-en passanten door uw beursgang, maar vele tientallen gerichte opdrachtgevers die uw plein bezoeken voor uw kennis en uw producten. >> Aanwezig zijn als kennispartner

 

>> Aanmelden als bezoeker
 


0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners