%23BBBQ17%3A+DJ+Meester+Moeilijk+trapt+af+tijdens+feestavond+op+3+juli
Nieuws

#BBBQ17: DJ Meester Moeilijk trapt af tijdens feestavond op 3 juli

BEACH BRANCHE BARBECUE - Na een dag vol sportieve activiteiten en de uitreiking van de Beach Branche Barbecue vollebal bokaal, trapt AT Bookings de feestavond af met DJ Meester Moeilijk. Met een open karakter en een twist zorgt 'De Meester' gegarandeerd voor een 'Goed Gevoel'.

Bron & Fotocredits: AT Bookings

Meester Moeilijk wandelt al meer dan vijftien jaar ontwapenend glimlachend door het internationale nachtleven en de entertainmentwereld. "De Meester" draait helemaal niet zo ingewikkeld als zijn naam doet vermoeden. Tijdens zijn aanwezigheid hoor je smooth disco, blije soul en house-, pop-, en populaire indie-classics. Meester Moeilijk is positief, cool, uitnodigend, soms een stukje dieper, maar altijd vrolijk en doeltreffend.

Zijn koffer vol muzikale endorfine bleek de afgelopen jaren al succesvol tijdens stijlvolle sets
in Het Scheepvaartmuseum en Het Concertgebouw, maar ook in de gekte van festivals als Lowlands, Free Your Mind, Mysteryland, en Pitch. Daarnaast was Moeilijk te horen op brand-events van bijvoorbeeld Grolsch, G-Star, Rabobank, en MTV en op bijzondere locaties als Hotel Pikes op Ibiza en Club Provocateur in New York. Niet zo vreemd dus, dat Duncan ‘ID&T’ Stutterheim hem uitnodigde om te komen draaien op zijn afscheidsfeest.

Moeilijk is geen verlegen muurbloem-DJ en heeft graag een microfoon binnen handbereik.
Een rake grap, een aankondiging, een presentatie met een knipoog… Alles natuurlijk in lijn met de avond en vanuit het hypersociale instinct dat de Meester zo geliefd maakt.

De Beach Branche Barbecue is hét ultieme relatie evenement van EventBranche. Het is een dag en avond vol sportieve activiteiten, entertainment en overheerlijke barbecue concepten. Ook aanwezig zijn op 3 juli bij Strandclub WIJ in Scheveningen? Koop dan nu je kaarten op www.beachbranchebarbecue.nl

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.