Bedrijfsprofiel Omnivents


OMNIVENTS
Omnivents is hét organisatiebureau voor stoere, actieve en sportieve bedrijfsevenementen op maat. Maar ook voor de minder actieve klant organiseren zij prachtige evenementen. Omnivents gaat met de klant in gesprek en stelt een uniek programma samen op basis van diens wensen, waarbij gestreefd wordt naar het overtreffen van verwachtingen.
Van relatiedag tot teambuildingsdag en van festival tot dealerdag.

En wat dacht je van de volgende activiteiten:

- Paintballen op één van de zeven paintballvelden in ons bos
- 4x4 cursus terreinrijden in een Land Rover Defender
- Quad rijden op het snelheidsparcours en het safari parcours met daarin vele hindernissen
- Klimmen en klauteren in ons uitdagende klimpark met als klapper de zipline van 200 meter over het water
- Escape Game @Watergoed
- Daarnaast kunt je bij ons nog handboogschieten, teambuildingsactiviteiten doen en nog veel meer!
Op zoek naar een gave incentive? Vaar met 100 km per uur van Border tot Border of ga op expeditie naar Wales of het Lakedistrict.

 

WATERGOED
Omnivents organiseert evenementen op iedere gewenste locatie maar heeft als thuisbasis Evenementenlocatie Watergoed!, centraal gelegen in Valburg tussen Arnhem en Nijmegen. Naast dat Watergoed de thuisbasis is van Omnivents gebeurt hier nog zoveel meer. 
Watergoed is uniek, authentiek en sfeervol. De gerenoveerde historische panden op het terrein, het knusse bakhuis, de authentieke boerderij, ruige kapschuur en de karakteristieke Jachtkamer herbergen het hele jaar door vele gezelschappen. De verschillende ruimtes zijn te verbinden middels flextenten en de locatie biedt op deze wijze plaats tot 1000 personen. Dé plek voor de meest uiteenlopende evenementen, zodoende zijn externe bureaus ook welkom om hun gasten hier te ontvangen. 

RESTAURANT WATERGOED
Centraal gesitueerd op het terrein vind je Restaurant Watergoed met een prachtig weids uitzicht over de plas. Het restaurant transformeert mee met de seizoenen, in de wintermaanden brandt het haardvuurtje en in de zomer doet zij dienst als strandclub. Bij Watergoed weten wij als geen ander dat gezelligheid en goed eten en drinken een belangrijk onderdeel van jouw evenement zijn. Daarom is een goede samenstelling en kwaliteit van de catering van belang! Watergoed heeft eigen restaurant en catering met ervaren vakmensen die van jouw evenement een culinair succes maken. Er wordt gewerkt met eigentijdse foodconcepten en traditionele gerechten. Voor een lunch, borrel en diner ben je hier aan het juiste adres. Het restaurant is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur en toegankelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Watergoed is goed bereikbaar en beschikt over gratis eigen parkeergelegenheid. 

 

Vermeldingen Omnivents

U vindt Omnivents terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Omnivents
Adres: Tielsestraat 129
6675AC VALBURG
Telefoon: Kijk hier!
Fax: 0488-410454
E-mail:
Website: www.omnivents.nl

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Omnivents

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners