MPI Nederland

Bedrijfsprofiel MPI Nederland

In het kort
M
PI Nederland bestaat sinds november 1994 en is het Nederlandse onderdeel van de internationale vakorganisatie Meeting Professionals International. Met wereldwijd 20.000 leden is MPI veruit de grootste vereniging binnen ons vakgebied. Ons doel is de kwaliteit van de gehele meeting- en eventindustrie nog verder te verhogen.

Hoe doen we dit?
Dit doen we door het geven van korte, relevante educationals en praktijkgericht trainingen. Naast theorie, praktijksessies en actieve trainingen biedt MPI uitgebreide netwerkmogelijkheden aan.

Evenementen
Door het jaar heen worden verschillende evenementen georganiseerd die zowel voor leden als niet-leden toegankelijk zijn. Een van die evenementen is het Next Generation Event. Dit evenement wordt georganiseerd voor studenten door studenten. Hier gaat het vooral om de studenten en wat voor een mogelijkheden er in het werkveld liggen. Een ander groot evenement van MPI is NL Conference. De MPI NL Conference is dé jaarlijkse inspiratie dag voor alle organisatoren en leveranciers uit de meeting- en eventindustrie in Nederland en buiten de grenzen.

Een impressie van de NL Conference 2014

 

Vermeldingen MPI Nederland

U vindt MPI Nederland terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
MPI Nederland
Adres: Stroombaan 4
1181 VX AMSTELVEEN
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: www.mpiweb.nl/home
Facebook:
Linkedin: linkedin.com/company/meeting-professionals-international-nl?trk=top_nav_home

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van MPI Nederland

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners