Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Bedrijfsprofiel Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Aviodrome Lelystad

De hoogte in

Aviodrome is typisch zo’n locatie waar iedere gast vol verwachting naartoe gaat en boordevol inspiratie weer vandaan komt. Dat heeft alles te maken met Aviodrome zelf, want hier wordt duidelijk wat er kan gebeuren als de mens naar het hoogste reikt en zijn dromen waarmaakt. In zo’n omgeving gaan de ideeën bijna als vanzelf borrelen en bruisen.

The sky is the limit

Aviodrome ademt pure luchtvaarthistorie en creëert daarmee een sfeer waarin evenementen, vergaderingen of congressen moeiteloos tot resultaten leiden. Alle zakelijke ruimtes hebben een eigen luchtvaartthema en een aantal ervan vormen zelfs een thema op zich: in de Boeing 747 bevindt zich een vergaderruimte en in het vrachtruim van een oud vliegtuig staan de stoelen al klaar voor een onvergetelijke productpresentatie. Iets ‘gewoner’ kan overigens ook: zo is er bijvoorbeeld de Plesman Salon - genoemd naar luchtvaartpionier en KLM-oprichter Albert Plesman - een rustige en representatieve ruimte voor een vergadering of brainstormsessie.

Qua activiteiten is Aviodrome ronduit uniek: de flight simulator, rondvluchten met Cessna’s, rondleidingen in het museum, het 4D-theater - the sky is hier letterlijk the limit!

Of met beide benen op de grond

Aviodrome beschikt over vijftien ruimtes, verschillend in grootte en aankleding, maar allen met een duidelijke link naar de luchtvaart. De locatie is daardoor uitermate geschikt voor gethematiseerde evenementen. Het presenteren van een nieuwe strategische koers, kan dat in Aviodrome perfect ophangen aan het thema luchtvaart. Cesna vliegtuigen inzetten of een presentatie in een Boeing 747: daarmee creëer je een belevingdie blijft hangen!

Waarom Aviodrome Lelystad?

- Voor evenementen tot 10.000 m2

- Van 4 tot 1.500 personen

-15 zalen en subruimtes

- Op minder dan 40 minuten van Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Nijmegen en Rotterdam

- Uitstekend bereikbaar via de A6

- Ruim 500 parkeerplaatsen

Vermeldingen Luchtvaart-Themapark Aviodrome

U vindt Luchtvaart-Themapark Aviodrome terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Luchtvaart-Themapark Aviodrome
Adres: Pelikaanweg 50
8218 PG LELYSTAD
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: zakelijk.aviodrome.nl/

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners