Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19

Bedrijfsprofiel Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19

 

Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19

 

EVM19: 20 hectare eilanden, grasvelden, parcoursen en bos omringd door water, exclusief af te huren voor actie en avontuur, inspiratie en natuur! 

 

Centraal gelegen op de rand van Utrecht en Gelderland, met unieke mogelijkheden voor een avontuurlijk evenement, stoer personeelsfeest of een bijzondere bijeenkomst.

 

Door de unieke ligging aan de Rijn en het recreatiegebied Eiland van Maurik is er altijd een fijn vakantiegevoel aanwezig.

 

EVM19 is een professionele partner in evenementenorganisatie en werkt projectmatig samen met verschillende bureaus, cateraars en leveranciers.

 

Er zijn mooie arrangementen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en natuurlijk programma’s samen op maat te ontwikkelen.

 

In de sfeervolle accommodaties Boothuis, Beach House en River Beach worden gasten ontvangen voor een vergadering, presentatie, lunch, diner of feest.

 

Outdoor & adventure, jetskiën, quadrijden, enduro motocross, 4x4 terreinrijden, RIB varen plus diverse clinics & workshops, die zowel binnen als buiten kunnen worden georganiseerd.

 

De voorzieningen zijn geschikt voor groepen tot 500 gasten, voor grotere groepen zijn er voldoende uitbreidingsmogelijkheden, tot wel 5000 bezoekers.

 

Om de beste service, gastvrijheid en kwaliteit te kunnen garanderen, is de minimale groepsgrootte 25 personen. 

 

Evenementenlocatie EVM19 is vanaf maart tot en met november exclusief af te huren voor een bedrijfsevenement, beachparty, festival of sportdag.
 

 

Vermeldingen Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19

U vindt Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19
Adres: Eiland van Maurik 19
4021 GG MAURIK
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: www.eilandvanmaurik19.nl/
Facebook:

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners