Bedrijfsprofiel De Kuip Meetings & Events

Voetballiefhebbers uit het hele land zijn het er al jaren over eens: De Rotterdamse Kuip is het mooiste stadion van Nederland. Maar De Kuip is meer dan alleen de thuishaven van Feyenoord. Het is de plaats waar legendarische voetbalfinales werden gespeeld en waar grootheden als de Rolling Stones, U2 en Michael Jackson optraden. Tegenwoordig is De Kuip de plaats waar jaarlijks honderden zakelijke evenementen worden gehouden en waar in de zomermaanden diverse feesten en sportieve evenementen plaatsvinden op het heilige gras. Bij De Kuip gaan inhoud en activiteiten perfect samen, dat maakt het zo uniek als evenementenlocatie.

Zalen in alle soorten en maten
De Kuip biedt voor ieder evenement van 50 tot 2.500 personen vele mogelijkheden in één van de 15 sfeervolle zalen. De naar Feyenoord-helden vernoemde zalen in het Maasgebouw zijn bij uitstek geschikt voor een vergadering, beurs, congres of personeelsfeest. Wie meer van nostalgie houdt, kiest voor de klassieke zalen in het monumentale Olympiagebouw. Of wat te denken van een ontvangst in het Feyenoord Museum, een workshop in de spelerstunnel of een presentatie in het perscentrum waar u op de stoel van trainer Giovanni van Bronckhorst klimt.

Activiteiten
Bij De Kuip gaan inhoud en activiteiten perfect samen. Een congres of vergadering is heel goed te combineren met een rondleiding door het stadion, een sportieve bootcamp of een voetbalclinic. Echte waaghalzen kiezen ervoor om De Kuip optimaal te beleven door er van te abseilen. Hoe dan ook: wie zijn evenement in De Kuip houdt, zal dit niet snel vergeten!

Bereikbaarheid en parkeren
Het stadionterrein biedt ruimte aan minimaal 1.000 gratis parkeerplaatsen. De Kuip is centraal gelegen in de directe nabijheid van de uitvalswegen rond Rotterdam. Bovendien is De Kuip goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram- en bushaltes voor de deur).

De voordelen op een rijtje:
• Gratis parkeren voor de deur
• Zalen voor 50 tot 2.500 personen
• Flexibiliteit m.b.t. catering, techniek, meubilair en decoratie
• Gratis WiFi • Makkelijk bereikbaar en nabij uitvalswegen
• Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Vermeldingen De Kuip Meetings & Events

U vindt De Kuip Meetings & Events terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
De Kuip Meetings & Events
Adres: Van Zandvlietplein 1
3077 AA ROTTERDAM
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: www.dekuip.nl
Twitter:
Facebook:
Linkedin: linkedin.com/company/stadion-feijenoord

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van De Kuip Meetings & Events

Kaart & route


EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners