DeFabrique Evenementenlocatie

Bedrijfsprofiel DeFabrique Evenementenlocatie

DeFabrique is een oude mengvoederfabriek met up-to-date faciliteiten voor memorabele evenementen.

Algemene informatie 

De honderd jaar oude mengvoederfabriek waarin DeFabrique is gevestigd, is in de afgelopen jaren volledig getransformeerd tot één van de meest toonaangevende evenementenlocaties in Nederland. Centraal gelegen aan de rand van Utrecht komen beleving, maatwerk en innovatie samen. Het industriële karakter van DeFabrique is een decor op zich en voegt een stuk beleving toe aan uw evenement. 

Faciliteiten

DeFabrique beslaat 37.000 m2 en bestaat uit een veelvoud aan kleine en grote ruimtes die oneindig zijn te combineren en ieder een eigen uniek karakter hebben. Neem bijvoorbeeld de Perserij met zijn twee vides en ijzeren stellage, of de Kalvermelkfabriek met originele silo’s en zes geschakelde loodsen. Het Douchelokaal is gevestigd in de voormalige douches van de fabrieksarbeiders en bevat nog steeds ‘antieke’ douchekoppen. De vroegere opslagplaats voor kokosnoten, de Copraloods, valt op door zijn enorme puntdak met houten spanten. U zult merken dat iedere ruimte zijn eigen verhaal en charme heeft. 
 

Maatwerk
Bij DeFabrique kunt u terecht voor personeelsfeesten, beurzen, congressen, vergaderingen, productintroducties, kick-offs en alles wat u verder kan bedenken. Wij hebben een passende ruimte voor ieder evenement vanaf 50 tot 3.500 personen. Het team van DeFabrique staat voor u klaar om uw evenement geheel naar uw wensen en doelstellingen in te richten. Onze ervaring en creatieve inbreng staan tot beschikking om uw evenement tot een succes te maken.

Bereikbaarheid

DeFabrique ligt nabij rijksweg A2 aan de rand van Utrecht en op 1200 meter afstand van station Maarssen. De locatie beschikt over 700 eigen parkeerplaatsen en in overleg kan dit verder uitgebreid worden.

 

Vermeldingen DeFabrique Evenementenlocatie

U vindt DeFabrique Evenementenlocatie terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
DeFabrique Evenementenlocatie
Adres: Westkanaaldijk 7
3542 DA UTRECHT
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: www.defabrique.nl
Twitter:
Facebook:

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van DeFabrique Evenementenlocatie

Kaart & route


EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners