Constant in Beweging

Bedrijfsprofiel Constant in Beweging

 

Constant in Beweging heeft meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en is de grondlegger van de varende evenementenlocatie. Met de komst van Mississippi Queen, Fast Ferry en Jules Verne waren we onze tijd ver vooruit. Tegenwoordig is de varende evenementenlocatie niet meer weg te denken uit de eventbranche, en zijn we met Partycruiser Jules Verne en Yacht Experience Grace Kelly relevanter dan ooit. Door onze vloot aan te vullen met Blue Rhapsody weten we zeker dat we een statement maken en ons bedrijf opnieuw dé voorloper zal zijn op het gebied van evenementenschepen.

 

Constant in Beweging weet met haar 3 varende evenementenlocaties hoe ze ieder zakelijke evenement naar een hoger plan tilt. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw evenement een spetterend succes wordt. Wij zijn dan ook meer dat een eventrederij met 3 varende locaties alléén. Ieder schip heeft een eigen crew, die naast de nautische bemanning bestaat uit een projectmanagement, partymanagement én keukenteam. Hierdoor is Constant in Beweging in staat uw evenement van A tot Z te organiseren.  Van het uitnodigingstraject tot het eten en van het entertainment tot het budgetbeheerder; bij ons is het in uiterst professionele handen.

 

Blue Rhapsody
Een “once in a lifetime” moment. Dat is de komst van Blue Rhapsody, het schip dat speciaal en uitsluitend voor evenement doeleinden wordt gebouwd. Het schip – dat 85 meter lang en 11.45 meter breed wordt, is groots, modern, luxe en verleidelijk met sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen. Ze is voorzien van een indrukwekkende bijlboeg en combineert een soepel uiterlijk met echte allure van een internationaal karakter. Daarnaast wordt service van het hoogste niveau geboden.

 

Het fonkelnieuwe schip wordt in het voorjaar van 2019 in de vaart genomen en is dé locatie voor varende evenementen in Nederland, België en Duitsland. Blue Rhapsody staat garant voor een diversiteit aan mogelijkheden. Een exclusieve lancering van een nieuw merk, een galadiner, een inspirerend congres of een spetterend feest tot 600 gasten: zij biedt een breed scala aan arrangementen. Bereid je voor op een next level evenement. Bereid je voor op Blue Rhapsody.

 

Jules Verne
Het cruiseschip Jules Verne is pure beleving op het water. Het stijlvolle interieur met panoramavensters op twee etages, plasmaschermen, full surround geluidssysteem en spectaculair hydraulisch platform is ontworpen door toparchitecten. Jules Verne is geschikt voor ieder zakelijk evenement tot 600 personen; van beurs en productpresentatie tot congres en personeelsfeest. Jules Verne is een kameleon op het gebied van beleving. Wij toveren het schip volledig om tot ze de uitstraling heeft die past bij uw evenement, doel, thema en merk. 

 

Grace Kelly
The Yacht Experience Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. Met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en met haar 50 meter lengte is dit partyschip in Rotterdam een imposante verschijning aan elke kade. Het luxe partyschip beschikt over verschillende ruimtes, verdeeld over drie levels. Grace Kelly is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, een zakelijke bijeenkomst, een varende beurs of een statig diner. Alles in een moderne interpretatie van de chique sfeer van Monaco in de jaren vijftig: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent.

Vermeldingen Constant in Beweging

U vindt Constant in Beweging terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Constant in Beweging
Adres: Rijnkade 1
6811 HA ARNHEM
Postadres: Postbus 430
6800 AK ARNHEM
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: constantinbeweging.nl

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Constant in Beweging

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners