Bedrijfsprofiel Compagnietheater

 

Het Compagnietheater is een centraal gelegen en veelzijdige locatie met een culturele functie. Stoer, strak maar bovenal warm en welkom. Voor evenementen van een congres tot 410 personen of een intiem diner in de Foyer met uitzicht op de gracht.

 

Het pand ligt aan de Kloveniersburgwal, in hartje Amsterdam. De mix van traditionele en nieuwe materialen zorgt ervoor dat Het Compagnietheater het ideale podium is voor presentatie, congres, seminar, feest, diner of radio/televisie opnames.

 

Er is een grote en een kleine theaterzaal, een multifunctionele Zuilenzaal, een lichte Foyer en een café. De verschillende ruimtes zijn apart of gezamenlijk te huren. De maximale capaciteit van het pand is 500 personen.

 

Wanneer u kiest voor Het Compagnietheater als locatie voor uw evenement levert u hiermee een bijdrage aan de culturele programmering van het Compagnietheater; deze wordt mede gefinancierd door inkomsten uit commerciële activiteiten.

Het Compagnietheater maakt samen met de Rode Hoed, De Nieuwe Liefde en Felix Meritis onderdeel uit van Amerpodia. Vier historische locaties in hartje Amsterdam te verbinden middels de gracht.

Klik hier voor de virtuele tour

 

Vermeldingen Compagnietheater

U vindt Compagnietheater terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Compagnietheater
Adres: Kloveniersburgwal 50
1012 CX AMSTERDAM
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: www.compagnietheater.nl/zaalverhuur/
Facebook:
Linkedin: linkedin.com/company/compagnietheater/

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Compagnietheater

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners