AFAS Circustheater

Bedrijfsprofiel AFAS Circustheater

Het AFAS Circustheater heeft al meer dan 100 jaar theaterhistorie en is tegenwoordig vooral beroemd door de indrukwekkende musicals van Stage Entertainment NL.

Tegenwoordig lopen de foyers maar liefst acht keer per week vol met bezoekers, onderweg naar hun plaats in de theaterzaal. In de afgelopen 20 jaar trokken legendarische musicals als Miss Saigon, Aïda, The Lion King, Tarzan, Mary Poppins en Wicked miljoenen bezoekers.

Momenteel is Disney's Beauty and the Beast exclusief te zien in het AFAS Circustheater.

Laat je veroveren door de spectaculaire en ontroerend mooie musical Disney's Beauty and the Beast! Het AFAS Circustheater Scheveningen is het decor voor deze adembenemende voorstelling. Gebaseerd op het wereldberoemde verhaal over de kracht van ware liefde en de zoektocht naar innerlijke schoonheid. Beleef de magie in het mooiste theater van Nederland.

Een theaterbezoek aan het AFAS Circustheater kan compleet gemaakt worden met een diner voorafgaand aan de voorstelling.

Naast de musical Disney's Beauty and the Beast zijn ook diverse andere voorstellingen te zien in het theater, zoals cabaret, familievoorstellingen en concerten. Daarnaast is het theater ook zeer geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. De 10 afzonderlijke ruimtes bieden u de perfecte uitvalsbasis voor zakelijke doeleinden als vergaderingen en trainingen.

Vermeldingen AFAS Circustheater

U vindt AFAS Circustheater terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
AFAS Circustheater
Adres: Circusplein
2586 CW DEN HAAG
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: www.afascircustheater.nl/
Twitter:
Facebook:

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van AFAS Circustheater

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners