ACS audiovisual solutions

Bedrijfsprofiel ACS audiovisual solutions

ACS maakt van ieder evenement een succes zonder stress

De organisatie van elk evenement – van een groot congres tot een kleinschalige presentatie, en alles daar tussen in – zorgt vaak voor stress. Op zulke momenten wilt u zich ondersteund voelen door een professionele audiovisuele partner waarop u blindelings kunt vertrouwen.

ACS audiovisual solutions is die partner. Van de grootste congreslocatie tot in de kleinste hotelzaal en in binnen- en buitenland. ACS audiovisual solutions is een toonaangevende leverancier van tijdelijke audiovisuele faciliteiten voor hotels, vergader- en congrescentra, bedrijven, beurzen en evenementen.

ACS staat voor het leveren van kwaliteit en neemt de tijd om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Onze actieve consultancy rol zal u de zorg uit handen nemen en zorg dragen voor een fantastisch evenement. We zullen het volledige technische en logistieke traject van uw evenement op ons nemen en denken graag met u mee voor op maat gemaakte creatieve oplossingen die de verwachtingen van uw publiek zullen overtreffen.

ACS biedt een breed scala aan state-of-the-art apparatuur, zoals geluidsversterking, verlichting, grootbeeldprojectie, conferentie- en discussie-systemen, vertaal- en tolksystemen en camera-registratie. Ook biedt ACS complete tijdelijke congreszalen, volledig ingericht met alle audio visuele faciliteiten, waardoor uw elke ruimte aan uw persoonlijke behoeften en aantal deelnemers kunt aanpassen.

De dienstverlening steunt op hoogwaardige techniek, en wordt waargemaakt door een professioneel en flexibel team van medewerkers.

Via ons IT label Eventresult biedt ACS interactieve en op maat gemaakte event-management oplossingen zoals webcasting, signage, digitale posters en presentatie-management.

Wilt u meer informatie? ACS vertelt u graag meer in een persoonlijk gesprek!

 

Vermeldingen ACS audiovisual solutions

U vindt ACS audiovisual solutions terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
ACS audiovisual solutions
Adres: Archangelkade 5a-5b
1013 BE AMSTERDAM
Telefoon: Kijk hier!
Fax: 020 681 1446
E-mail:
Website: www.acsaudiovisual.com/

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van ACS audiovisual solutions

Kaart & route


EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners