Soorten Evenementenlocatie - Eventbranche Select

Alle evenementenlocatie soorten met het laatste nieuws voor uw evenement als: congres, vergadering, feest, meeting of bijeenkomst.

Attractiepark

Een Attractiepark als evenementenlocatie: nieuws en bedrijfspresentaties. Uw evenementenlocatie voor het organiseren van een evenement, vergadering, congres of meeting?

 

 1. Beekse Bergen

  Beekse Bergen Events
 2. Efteling Meetings & Events

  De Efteling biedt voor elk zakelijk gezelschap een unieke beleving in een inspirerende omgeving.
 3. Walibi Holland B.V.

  Walibi Holland is met zijn nieuwe BizNiz Center dé aangewezen plek voor jouw meeting, vergadering, bedrijfsuitje of ander zakelijk evenement.
 4. Luchtvaart-Themapark Aviodrome

  Aviodrome is typisch zo’n locatie waar iedere gast vol verwachting naartoe gaat en boordevol inspiratie weer vandaan komt.

Bekijk alle Attractiepark »

Beursgebouw

Beursgebouw : nieuws en bedrijfspresentaties. Uw evenementenlocatie voor het organiseren van een evenement, vergadering, congres of meeting?
 

 1. MECC Maastricht

  MECC Maastricht is een moderne congres-, beurs- en eventlocatie. Met een goed ingewerkt team van professionals, 32.500 m² eventoppervlakte, een veelzijdig congrescentrum...
 2. RAI Amsterdam

  Behalve voor de grote beurzen, congressen en evenementen kunt u bij Amsterdam RAI ook terecht voor uw vergadering, training of bedrijfsfeest.
 3. Messe Kalkar

  Waar ooit een kerncentrale op het net zou worden aangesloten, vindt u vandaag de dag Messe Kalkar. Een unieke, energieke locatie vlak over de Duitse grens met legio...

Bekijk alle Beursgebouw »

Bioscopen

EventBranche heeft voor u kwalitatieve bioscopen voor het organiseren van een evenement,vergadering, congres of meeting geselecteerd. 

Bekijk alle Bioscopen »

Bungalowpark

Een bungalowpark als evenementenlocatie. Hier de selectie van EventBranche.nl

 1. Landal GreenParks

  Ooit gedacht aan een vakantiepark als eventlocatie? Mix zakelijk met leisure op één van onze ruim 70 inspirerende eventlocaties midden in de natuur!

Bekijk alle Bungalowpark »

Clubs en discotheken

EventBranche heeft voor u uit locaties de top 5 van clubs en discotheken voor het organiseren van een evenement, vergadering, congres of meeting geselecteerd. 

Bekijk alle Clubs en discotheken »

Congreslocatie

De Congreslocatie selectie van EventBranche.nl geselecteerd voor uw congres of andere grote zakelijke bijeenkomst.

 1. Jaarbeurs Media Plaza

  Media Plaza van Jaarbeurs is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa.
 2. Libéma

  Libéma is het meest veelzijdige leisure concern van Nederland en ontvangt jaarlijks ruim vijf miljoen gasten. U heeft bij Libéma de keuze uit goed bereikbare en...
 3. AFAS Circustheater

  Het AFAS Circustheater is een verrassende en unieke evenementenlocatie met diverse mogelijkheden om uw gasten in stijl te ontvangen.
 4. KAMERYCK

  Deze bijzondere locatie ligt prachtig tussen de weilanden en heeft een mooi terras aan het water. De omgeving ademt de landelijke sfeer van het Groene Hart.
 5. Fokker Terminal

  De Fokker Terminal is gevestigd in de voormalige school van Luchtvaarttechniek in Den Haag. De locatie is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed...

Bekijk alle Congreslocatie »

Feestlocatie

Hieronder het overzicht van evenementenlocaties die kunnen worden ingezet als feestlocatie.

Bekijk alle Feestlocatie »

Hotel

Hotels als evenementenlocatie. Hier een top down van hotels geschikt bij het organiseren van evenementen. Evenementen beleven en er gelijk overnachten. De ideale combinatie?
 

 1. INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel

  INK Hotel Amsterdam is een luxe design hotel en dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin vroeger de Nederlandse krant 'De Tijd' was gehuisvest.
 2. Worldhotel Wings

  Het gloednieuwe Worldhotel Wings is uniek en indrukwekkend. Slechts 30 meter van de Terminal op Rotterdam The Hague Airport, met spectaculaire uitzichten over de runway...
 3. 5&33 (art'otel amsterdam)

  Het art'otel is een bijzonder vijfsterren hotel, een inspirerende plek waar u de kunstobjecten van atelier van Lieshout overal tegenkomt.
 4. Grand Hotel Amrâth Kurhaus

  Uniek gelegen aan de prachtige kustlijn van Scheveningen en op slechts 10 minuten van Den Haag, maakt Grand Hotel Amrâth Kurhaus de perfecte locatie voor uw evenement!...

Bekijk alle Hotel »

Industriële locatie

Industriële locaties: het laatste nieuws en presentaties van industriële evenementenlocaties geselecteerd door EventBranche.

 1. Fokker Terminal

  De Fokker Terminal is gevestigd in de voormalige school van Luchtvaarttechniek in Den Haag. De locatie is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed...
 2. De Rijtuigenloods

  De Rijtuigenloods biedt met de combinatie van een historisch, industrieel karakter en een trendy interieur een unieke locatie voor een congres, beurs of bedrijfsfeest.
 3. DeFabrique Evenementenlocatie

  DeFabrique is een oude mengvoederfabriek met up-to-date faciliteiten voor memorabele evenementen.

Bekijk alle Industriële locatie »

Kastelen

EventBranche heeft voor u kastelen voor het organiseren van een evenement, vergadering, congres of meeting geselecteerd.

Bekijk alle Kastelen »

Kerken en kloosters

EventBranche heeft voor u kerken en kloosters voor het organiseren van een evenement geselecteerd.

Bekijk alle Kerken en kloosters »

Landgoed of Herenhuis

De Landgoed of Herenhuis: nieuws en bedrijfspresentaties. Uw evenementenlocatie voor het organiseren van een evenement, vergadering, congres of meeting? 

 1. Buitenplaats Sparrendaal

  Op zoek naar een stijlvolle evenementenlocatie in de buurt van Utrecht? Bij Buitenplaats Sparrendaal worden uw gasten op een schitterend, volledig besloten, landgoed...
 2. Buitenplaats Amerongen

  Landgoed - Kasteel- Buitenplaats Amerongen combineert historie met eigentijds design. Een uniek landgoed op de Utrechtse Heuvelrug, waar zes rijksmonumenten voor de...

Bekijk alle Landgoed of Herenhuis »

Meerdaagse vergaderlocaties

EventBranche heeft voor u meerdaagse vergaderlocaties voor het organiseren van een evenement, vergadering of meeting geselecteerd. 

Bekijk alle Meerdaagse vergaderlocaties »

Multifunctionele evenementenlocatie

Multifunctionele evenementenlocaties met gerelateerd nieuws en speciaal geselecteerd aanbod van multifunctionele evenementenlocaties voor het organiseren van uw evenement.

 1. Amstel Boathouse

  Nieuwe eventlocatie aan de oever van de Amstel
 2. Rotterdam Ahoy

  Ahoy Rotterdam is een unieke accommodatie in Nederland vanwege haar multifunctionaliteit.
 3. Dierenpark Amersfoort

  Feesten en vergaderen tussen de dieren
 4. De Nieuwe Liefde

  De Nieuwe Liefde is een stijlvolle evenementenlocatie aan de Da Costakade te Amsterdam. Een monumentaal pand met een moderne, inspirerende uitstraling.
 5. Papendal Hotel Sport Congres

  Papendal is bij uitstek geschikt als evenementenlocatie. Goed bereikbaar, vlakbij uitvalswegen en in een prachtige bosrijke omgeving. We beschikken over een mooi...

Bekijk alle Multifunctionele evenementenlocatie »

Museum

Een museum als evenementenlocatie. Enkele locaties en het laatste nieuws.

Bekijk alle Museum »

Outdoorlocaties en Buitenlocaties

EventBranche heeft voor u outdoorlocaties en buitenlocaties voor het organiseren van sportieve evenementen en bedrijfsuitjes geselecteerd.

 1. Watergoed

  Evenementenlocatie Watergoed: een unieke en multifunctionele locatie die de basis biedt voor een geweldig bedrijfsuitje, personeelsfeest, familie uitje,...
 2. Strandzuid

  Strandzuid, het strandpaviljoen dat tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark ligt , al vijf jaar het meest bruisende stadsstrand van Nederland en bij uitstek de hotste...
 3. KAMERYCK

  Deze bijzondere locatie ligt prachtig tussen de weilanden en heeft een mooi terras aan het water. De omgeving ademt de landelijke sfeer van het Groene Hart.
 4. Papa's Beach House

  Papa’s Beach House is het strandpaviljoen van Claus en ligt in de bosrijke omgeving van het Haarlemmermeerse Bos. De sfeervolle buitenlocatie is ideaal als uitvalsbasis...
 5. Evenementenlocatie Maurik B.V.

  Evenementenlocatie Maurik is het gehele jaar geopend voor een inspirerende bijeenkomst, gezellig personeelsfeest of een avontuurlijk evenement.

Bekijk alle Outdoorlocaties en Buitenlocaties »

Partycentrum

Partycentrum als evenementenlocatie: het nieuws en professionale locaties voor uw evenement.

 1. De Landgoederij

  De Landgoederij, gelegen op een monumentaal erfgoed, is een unieke evenementenlocatie gevestigd in een gerenoveerde boerderij.
 2. Studio A12

  De centraal gelegen Studio A12 (5 km. van Utrecht) beschikt over een multifunctionele inzetbare ruimte met een vrije oppervlakte van 850m2. Voor uw (product)presentatie,...
 3. Wunderland Kalkar

  Waar ooit een kerncentrale op het net zou worden aangesloten, vindt u vandaag de dag Wunderland Kalkar. Een unieke, energieke locatie vlak over de Duitse grens.

Bekijk alle Partycentrum »

Partyschip en varende locatie

EventBranche heeft voor u aanbieders en het laatste nieuws over varende locaties en partyschepen geselecteerd.

 1. ss Rotterdam Catering & Events

  ss Rotterdam, The start of new memories!
 2. Blue Boat Company

  Bent u op zoek naar een echte Amsterdamse kroeg of privéruimte voor een lunch of diner? Wij bieden u een varende locatie waarmee werkelijk alles mogelijk is!

Bekijk alle Partyschip en varende locatie »

Schouwburg & Theater

EventBranche heeft voor u uit locaties de top van schouwburgen en theaters voor het organiseren van een evenement,vergadering, congres of meeting geselecteerd.

 1. De Nieuwe Liefde

  De Nieuwe Liefde is een stijlvolle evenementenlocatie aan de Da Costakade te Amsterdam. Een monumentaal pand met een moderne, inspirerende uitstraling.
 2. Congrescentrum Orpheus

  Bij Congrescentrum Orpheus gebeurt het! Verrassende ideeën, levendige discussies en spektakel. Maar ook: smaakvolle catering, feilloze techniek en een prettig...
 3. AFAS Circustheater

  Het AFAS Circustheater heeft al meer dan 100 jaar theaterhistorie en is tegenwoordig vooral beroemd door de indrukwekkende musicals van Joop van den Ende...
 4. Odeon De Spiegel theaters

  Een spetterend bedrijfsfeest op een bijzondere locatie. Een vergadering in een ruimte die werkelijk aanzet tot anders denken. Een ‘grand diner’, prachtig uitgelicht óp...
 5. Studio's Aalsmeer

  Studio’s Aalsmeer: Hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. De diversiteit in ruimten, sferen, thema’s en afmetingen...

Bekijk alle Schouwburg & Theater »

Sportaccommodaties

EventBranche heeft voor u sportaccommodaties voor het organiseren van een evenement, vergadering, congres of meeting geselecteerd.

Bekijk alle Sportaccommodaties »

Stadion

Het stadion als evenementenlocatie. Het laatste nieuws en enkele locaties voor uw evenement.

 1. Amsterdam Arena

  Op zoek naar een sportieve evenementenlocatie voor uw business event? De Amsterdam ArenA is buiten voetbal en concerten ook zeer geschikt als vergaderlocatie in...
 2. Olympisch Stadion Amsterdam

  Het Olympisch Stadion in Amsterdam is hét icoon van de Nederlandse Olympische sport en daarmee de juiste plek voor nieuwe inspiratie.
 3. De Kuip Meetings & Events

  Voetballiefhebbers uit het hele land zijn het er al jaren over eens: De Rotterdamse Kuip is het mooiste stadion van Nederland. Maar De Kuip is meer dan alleen de...

Bekijk alle Stadion »

Strandpaviljoen en strandlocatie

EventBranche heeft voor u strandpaviljoens en strandlocaties voor het organiseren van een evenement, vergadering, strandfeest of meeting geselecteerd.

 1. Strandzuid

  Strandzuid, het strandpaviljoen dat tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark ligt , al vijf jaar het meest bruisende stadsstrand van Nederland en bij uitstek de hotste...
 2. Papa's Beach House

  Papa’s Beach House is het strandpaviljoen van Claus en ligt in de bosrijke omgeving van het Haarlemmermeerse Bos. De sfeervolle buitenlocatie is ideaal als uitvalsbasis...

Bekijk alle Strandpaviljoen en strandlocatie »

Studio en black box

Eventbranche heeft studio's en blackboxes geselecteerd voor het organiseren van uw evenement.

 1. Studio A12

  De centraal gelegen Studio A12 (5 km. van Utrecht) beschikt over een multifunctionele inzetbare ruimte met een vrije oppervlakte van 850m2. Voor uw (product)presentatie,...
 2. Kitchen & Bar Vondelpark3

  In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Vondelpark3, het nieuwe restaurant in het voormalige Vondelparkpaviljoen.

Bekijk alle Studio en black box »

Tijdelijke accommodatie en tentenverhuur

EventBranche heeft voor u bedrijven en het laatste nieuws in de tentenverhuur, aanbieders van tijdelijke accommodaties en locaties geselecteerd.

 1. Intertent

  Intertent is een topspeler op het gebied van verhuur van tijdelijke accommodaties voor de meest uiteenlopende evenementen en zakelijke toepassingen
 2. Promotrail

  PromoTrail B.V. actief op het gebied van het verhuren van promotietrailers, mobiele locaties, evenemententrailers en overige voertuigen voor beurzen, roadshows en...
 3. EventsTextile

  “Uw specialist in stoffering van tenten, hallen en zalen”
 4. Neptunus BV

  Neptunus is trendsetter in het ontwerpen, produceren en verhuren van tenten en accommodaties voor evenementen, en tijdelijke gebouwen voor langdurig gebruik.
 5. Veldeman

  Veldeman Structure Solutions is marktleider in de ontwikkeling, productie, verhuur en verkoop van tenten en hallen.

Bekijk alle Tijdelijke accommodatie en tentenverhuur »

Training -, cursus , - en workshop Locatie

Locatieaanbod en nieuws van locaties voor workshops, cursussen en trainingen.

 1. KNVB Campus

  De gloednieuwe KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 2. De Kuip Meetings & Events

  Voetballiefhebbers uit het hele land zijn het er al jaren over eens: De Rotterdamse Kuip is het mooiste stadion van Nederland. Maar De Kuip is meer dan alleen de...
 3. Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

  Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is gelegen op een bosrijk eigen landgoed midden op de Utrechtse Heuvelrug.
 4. Studio's Aalsmeer

  Studio’s Aalsmeer: Hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. De diversiteit in ruimten, sferen, thema’s en afmetingen...
 5. MECC Maastricht

  MECC Maastricht is een moderne congres-, beurs- en eventlocatie. Met een goed ingewerkt team van professionals, 32.500 m² eventoppervlakte, een veelzijdig congrescentrum...

Bekijk alle Training -, cursus , - en workshop Locatie »

Treinen

EventBranche heeft voor u aanbieders van treinen voor het organiseren van een evenement, vergadering of meeting geselecteerd. 

Bekijk alle Treinen »

Vergaderlocatie

De Vergaderlocatie Top 5 geselecteerd voor uw vergadering of meeting

 1. Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

  Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is gelegen op een bosrijk eigen landgoed midden op de Utrechtse Heuvelrug.
 2. Amsterdam Arena

  Op zoek naar een sportieve evenementenlocatie voor uw business event? De Amsterdam ArenA is buiten voetbal en concerten ook zeer geschikt als vergaderlocatie in...
 3. Flight Simulator Training & Incentives

  Bij Flight Simulator Training kunt u ervaren hoe het is om een Boeing 737 te besturen.

Bekijk alle Vergaderlocatie »

GERELATEERD NIEUWS uit Select®

Contact

EventBranche.nl, EventBranche Magazine, EventBranche Nieuwsbrief, de EventBranche Borrels, de EventBranche Twitter- en LinkedIn-accounts zijn activiteiten van Proef Media BV

Postadres:
Postbus 165
7000AD Doetinchem

Bezoekadres:
Transportweg 12, tweede verdieping
7007 CN Doetinchem

Telefoon:
Tel 0314 361060
Fax 0314 332963

Email:
info@eventbranche.nl

Ontvang onze gratis nieuwsbrief
Ontvang onze gratis nieuwsbrief

Wekelijks verstuurt Eventbranche.nl haar online nieuwsbrief. Neem nu een GRATIS abonnement en ontvang iedere week al het nieuws uit uw branche.
Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief ontvangen

EventBranche op Twitter en LinkedIN

 

 

Volg ons op twitter
Wordt lid van onze linkedin group