MECC+Maastricht+ontvangt+26%2E648+bezoekers+tijdens+InterClassics
Nieuws

MECC Maastricht ontvangt 26.648 bezoekers tijdens InterClassics

EVENEMENTENLOCATIE BEURSGEBOUW – Maar liefst 26.648 kopers en liefhebbers hebben afgelopen week de InterClassics Maastricht bezocht. Voor de 24ste keer organiseerde MECC Maastricht de beurs die inmiddels haar plek heeft verdiend tussen de grote internationale oldtimerevenementen. Met 70 jaar Ferrari als hoofdthema kijkt de organisatie wederom terug op een geslaagde beurs voor zowel de exposanten als bezoekers.

Directeur InterClassics Erik Panis: ‘Ondanks de weersomstandigheden hebben wij mogen rekenen op 26.648 enthousiaste kopers en liefhebbers uit zowel binnen,- als buitenland. Bovendien wisselden veel van de aangeboden auto’s van eigenaar, een belangrijk onderdeel van de klassieke autohandel beurs.’ Niet alleen het publiek wist in groten getale de weg naar MECC Maastricht weer te vinden. InterClassics Maastricht, dat een beursoppervlakte heeft van 35.000 m2 met 280 exposanten en meer dan 800 klassiekers, was 3 maanden voor aanvang al uitverkocht voor exposanten.

Aan de vooravond van InterClassics Maastricht was EventBranche.nl met 15 opdrachtgevers aanwezig tijdens de TopMobiel Preview Night. Een exclusieve avond tussen de mooiste klassieke auto’s met een topdiner verzorgt door sterrenkok Sergio Herman Askin Ozay: 'Het was een hele eer om samen met een groep eventmanagers aan te mogen sluiten bij de inmiddels legendarische Interclassics VIP Preview Night, een event van het hoogste niveau waarbij letterlijk elk bordje van de 54 beschikbare VIP tafels waren gesigneerd door de hand van Sergio Hermans. Om dit voor elkaar te krijgen moest letterlijk alles kloppen, de logistiek, de uitloop, de sfeer etc. Werkelijk fantastisch om te ervaren hoe de MECC geen uitdaging uit de weg gaat om een event naar een top niveau te tillen.'      

De 25ste editie van InterClassics Maastricht zal plaatsvinden van donderdag  11 t/m zondag 14 januari 2018 in MECC Maastricht. Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.