Livetime+Productions+breidt+team+uit+met+project%2D+en+productiemanagers
Nieuws

Livetime Productions breidt team uit met project- en productiemanagers

EVENEMENTENTECHNIEK - Het team van technisch producent Livetime Productions is wederom uitgebreid met twee vaste medewerkers. Job van der Meer zal het team van projectmanagers versterken terwijl Marcel Broeders aan de slag gaat als productiemanager.

Foto v.l.n.r.: Job van der Meer en Marcel Broeders

Na het behalen van zijn Bachelor Business Administration aan de hogeschool InHolland in Den Haag is Job van der Meer eerst gestart als zelfstandig projectmanager. In deze periode heeft hij meegewerkt aan de realisatie en uitvoering van diverse publieks- en corporate events door het gehele land. De organisatiedrift en het enthousiasme voor deze branche zitten hem in de genen.

Marcel Broeders is reeds vele jaren actief geweest als lichtontwerper, tekenaar en technisch producent. Hij neemt dan ook veel kennis mee op deze gebieden en zal bij Livetime aan de slag gaan als productiemanager met grote tekenkracht op het gebied van visualisatie. Zijn ervaring deed hij o.a. op bij vele theatervoorstellingen, maar ook was hij technisch producent bij de wereldtour van Armin van Buuren en op diverse areas van Tomorrowland.

Livetime Productions is zeer verheugd met de toevoeging van beide heren in het team en is daarmee nog meer beter bezet voor de groei die ze meemaken in de Corporate markt en de Internationale markt. Deze groei is vooral sinds dit jaar weer enorm toegenomen. Zo was Livetime als technisch producent betrokken bij diverse grote corporate evenementen in de Ziggo Dome, Ahoy, maar ook een zeer bijzonder evenement in Orlando USA. Livetime ziet dan ook met zeer veel vertrouwen de toekomstige tijd tegemoet!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.