Evenementenvervoer%3A+5+voordelen+van+klein+transport+op+uw+evenement
Nieuws

Evenementenvervoer: 5 voordelen van klein transport op uw evenement

EVENEMENTENVERHUUR VERVOER – Bij evenementenvervoer denkt een organisator al snel aan touringcars, taxi’s of treinvervoer om bezoekers van A naar B te krijgen. Maar vervoer op het evenemententerrein zelf valt hier natuurlijk ook onder. Off-Road Verhuur, verhuurspecialist van klein transport, vertelt over de voordelen van gators.

Fotocredits: Off-Road Verhuur

Een gator is een compact voertuig, wat meerdere taken kan uitvoeren en speciaal ontworpen is voor het rijden op moeilijk begaanbare terreinen. Ze zijn geschikt voor het vervoeren van personen en goederen, het rondbrengen van surveillanten en festivalbeveiliging en om hulpverleners snel op de plaats van bestemming te brengen. Er zijn verschillende soorten klein transport. Dit varieert van golfkarren en quads tot brandweer en ambulance gators. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, beurs of een zakelijk festival, een gator is een ideaal transportmiddel voor uitlopende doeleinden.

De 5 voordelen van gators op uw evenement?

1.Compact voertuig: door zijn compacte afmetingen, kan een gator op vrijwel iedere plek komen. U heeft ook geen aparte parkeerplaats of garage nodig om de gator te stallen.

2. Minder opvallend: de gator valt door zijn beperkte afmetingen minder op tussen bezoekers. Met een brandweer of ambulance gator valt u minder op dan een reguliere brandweer- of ambulance auto. Zo reduceert u de mogelijkheid tot onrust onder de bezoekers van uw evenement.

3. Geluidsarm: een gator is geluidsarm en kan daardoor minder opvallend naar de bestemming rijden. Alleen als het noodzakelijk is, kan ervoor gekozen worden om met geluidssignalen de aanwezigheid van de gator kenbaar te maken

4. Inzetbaarheid: gators zijn uitermate geschikt voor minder toegankelijke terreinen, dus ook bij moeilijke omstandigheden kunt u er nog steeds zeker van zijn dat het voertuig snel op de gewenste plaats van bestemming is.

5. Snelheid: de gator kan snel ter plaatse zijn.

Een gator huren brengt dus veel voordelen met zich mee. Op op deze site vindt u meer informatie over het huren van een gator voor uw evenement.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.