ALDA+verovert+Myanmar+met+nieuw+festival+We+Are+Connected
Nieuws

ALDA verovert Myanmar met nieuw festival We Are Connected

PUBLIEKSEVENEMENTEN EN FESTIVALS - ALDA, marktleider binnen de Electronic Dance Music industrie, presenteerde vanmiddag in Myanmar een nieuw festival: We Are Connected.Hiermee speelt ALDA in op de vraag van nieuwe festival-markten in Azië. We Are Connected vindt 23 november 2016 plaats in Myanmar.

In Myanmar is vorig jaar het eerste festival op gebied van Electronic Dance Music (EDM)georganiseerd. ALDA gaat naast We Are Connected meerdere events per jaar organiseren in Myanmar. ALDA verzorgt onder meer de line-up, creatie en merkrealisatie en begeleidt de lokale organisatie in productie en marketing. Heineken is presenting partner van We Are Connected, de headliner van dit festival is Armin van Buuren. De volledige line-up van het nieuwe evenement wordt binnenkort bekend gemaakt.

'Wij zijn erg enthousiast over We Are Connected. Wij geloven dat we met dit merk de perfecte kick-off hebben in Myanmar, een land dat erg snel digital minded is geworden. In dit land liggen ontzettend veel kansen voor de EDM wereld, net zoals in de rest van Azië. Wij willen als ALDA dan ook blijven uitbreiden. We Are Connected is een uniek merk dat we komende jaren wereldwijd steeds verder gaan uitbouwen', aldus Dennis de Bruin, CEO

ALDA Asia
ALDA Asia is vorig jaar oktober opgericht en gevestigd in Hong Kong met als doel ALDA en haar merken verder te ontwikkelen en een netwerk van lokale partners op te bouwen. Naast We Are Connected organiseert ALDA onder meer de Armin Only Embrace world tour in zeven steden in Azië, waaronder de allereerste solo DJ show in China op 18 november in Shanghai.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.