Zaken+doen+op+hoge+snelheid+tussen+de+bloemen%3A+Duitse+en+Engelse+meetingplanners+maken+kennis+met+Noordwijk
Persberichten

Zaken doen op hoge snelheid tussen de bloemen: Duitse en Engelse meetingplanners maken kennis met Noordwijk

Een bezoek aan Keukenhof en Space Expo, een ‘flowerlunch’, brandingraften en met een RIB boot de zee op. Noordwijk Marketing haalde afgelopen weekend alles uit de kast om 17 meeting planners uit Duitsland en Engeland kennis te laten maken met congresdestinatie Noordwijk. Van 23 t/m 25 maart werd de jaarlijkse Fam Trip met als thema ‘flowers’ georganiseerd. 

Sandra Nonhebel, productmanager zakelijke markt: ‘We kunnen van alles over onze destinatie schrijven en vertellen maar om internationale congressen en meetings naar Noordwijk te halen is het belangrijk dat we corporate meeting planners en intermediairs onze destinatie laten beleven en ervaren. In samenwerking met onze partners hebben we wederom een mooi programma voor onze gasten kunnen samenstellen waarbij alle zintuigen werden geprikkeld. Tijdens zo’n weekend vol activiteiten ontstaat er een persoonlijke band met de gasten en raken ze steevast onder de indruk van onze mogelijkheden en de unieke samenwerking tussen onze partners. Ik verwacht daarom zeker dat uit deze kennismaking mooie aanvragen en boekingen komen.’’ 

Grootschalige congressen
Voor veel internationale meeting planners is Noordwijk een ideale uitvalsbasis voor een congres. Dit in verband met de aanwezigheid van de vele (congres)hotels, de mogelijkheden die de omgeving biedt voor onder andere teambuilding en de korte reisafstand naar Amsterdam en Schiphol. Daarnaast is het uniek dat er zoveel min of meer concurrerende hotels en bedrijven graag met elkaar samenwerken bij grootschalige congressen waar veel bedden en congreszalen nodig zijn.

Noordwijkse samenwerking
Bij het kennismakingsweekend waren de volgende Noordwijkse bedrijven betrokken: Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje, Radisson Blu Palace Hotel, NH Conference Centre Leeuwenhorst, Klooster | events, art & design, Taxi Jonker, Brouwer’s Tours, SPEV / Noordwijk Events, Strandplaats Nederzandt en Space Expo.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.