evisit+introduceert%3A+event+ticket+via+WhatsApp+%28w%2Dticket%29
Persberichten

evisit introduceert: event ticket via WhatsApp (w-ticket)

‘Ruim 13 miljoen Nederlanders gebruiken WhatsApp. Alle evenement-toegangskaarten die worden besteld via evisit kan je nu ook eenvoudig via WhatsApp ontvangen.’

De bezoekers van evenementen ontvangen via steeds meer kanalen dagelijks berichten. WhatsApp is een favoriet laagdrempelig kanaal dat ook zakelijk steeds vaker wordt gebruikt. Het Haagse bedrijf evisit biedt de mogelijkheid om de toegangskaart voor een event te ontvangen via WhatsApp (het w-ticket). Het is daarmee het eerste eventregistratie- en communicatiebedrijf dat deze mogelijkheid van afleveren van evenementtoegangskaarten biedt.

“evisit gelooft in de kracht van evenementen, maar erkent ook de steeds groter wordende uitdaging om mensen/doelgroepen bij elkaar te brengen en efficiënt te bereiken,’ aldus Bart Grol, de trotse directeur van evisit. ‘Wij denken continu na over nieuwe oplossingen die het registreren voor evenementen nog gemakkelijker maakt. Daarom hebben we iets nieuws geïntroduceerd. Ieder evenementtoegangskaartje dat door een bezoeker via evisit wordt besteld, kan eenvoudig worden afgeleverd op WhatsApp.”  



Bart Grol: “Maar al te vaak zien we dat, ondanks al onze maatregelen, e-mailberichten met bijgesloten e-tickets niet goed aankomen bij evenementbezoekers. De berichten ‘verdwijnen’ in de grote stroom van e-mailberichten die we dagelijks ontvangen. Op de dag van het evenement moet het e-mailbericht er weer bij gezocht worden om zo het e-ticket te kunnen tonen. Met onze nieuwe oplossing wordt dit een stuk eenvoudiger. Op het moment dat de toegangskaart is besteld, wordt de bezoekers standaard de mogelijkheid geboden om deze toegangskaart te versturen via WhatsApp. Nooit meer zoeken in e-mails op je telefoon, direct beschikbaar en laagdrempelig.”             

Eventregistratie en communicatie is een heel belangrijk onderdeel voor het succes van het evenement. Met het w-ticket zorgt evisit ervoor dat het registreren nog laagdrempeliger en eenvoudiger wordt. De functionaliteit is in alle versies van evisit per direct beschikbaar.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.